Орлин Павлов успя да изненада участниците от отбора на колежката

...
Орлин Павлов успя да изненада участниците от отбора на колежката
Коментари Харесай

Орлин Павлов на помощ на Михаела Филева в Гласът на България

Орлин Павлов съумя да изненада участниците от тима на колежката си Михаела Филева в „ Гласът на България “. Той се появи на подготовките за вокалните дуелите – новият стадий в предаването, който започва тази неделя.

"Предстои ви борба в дует, което е доста по-трудно, в сравнение с да пееше соло парче, тъй като би трябвало да си партнираш с някой и в това време би трябвало да го победиш “, съобщи изпълнителят на „ Още малко “.

Първото му предизвикателство като сътрудник на Михаела Филева бе борбата сред Христиан Ненов и Мишел Йорданова. Въпреки всички опасения, момчето, което свири по питейни заведения в Ирландия, и ученичката от Шумен, избухнаха като супернова на сцената.

„ Мишел, ти пееш с такава лекост, а ти, Христиан, все едно имаше тежести в обувките, нещо те теглеше надолу, тирантите ли ти падаха – не знам. И като го извади този глас ме прикова на място “, сподели Камелия.

Михаела Филева избра Христиан и се примоли на Лечев, Графа и Камелия да окраднат Мишел в тимовете си, с цел да не отпадне от шоуто, само че безрезултатно.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР