Орлин Павлов се жени за Радина Думанян в новия български

...
Орлин Павлов се жени за Радина Думанян в новия български
Коментари Харесай

Лекарите от „Откраднат живот влизат в нов сериал: Орлин Павлов се жени за Радина

Орлин Павлов се дами за Радина Думанян в новия български сериал „ Лъжите в нас “, който ще зарадва феновете на NOVA напролет. Контрастната и трагична история на една фамилия, живееща сред тъмната и светлата страна на живота, ще завладее ефира през идния ефирен сезон.

„ Лъжите в нас “ е сериал, който се отличава с висок предпазителен стандарт, ярки облици и сюжетни обрати. Той ще засегне тематиките за фамилните полезности, житейските тествания, грешките и тайните, цената на триумфа, споделената и несподелена обич и следствията от съдбоносните решения.

Актьорът Емил Марков влиза в ролята на богат и контролиращ предприемач в областта на дърводобива (Константин Шейтанов), подготвен на всичко, с цел да опази империята, която е построил. В навечерието на сватбата на щерка си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), естествено злополучие, в резултат на противозаконна сеч, ще означи началото на голям брой катаклизми и в неговото семейство.

Любими български артисти от хитовия сериал на NOVA „ Oткраднат живот “ ще вдъхнат живот на харизматичните персони от фамилия Шейтанови и най-близкото им обграждане - Диана Димитрова, Владимир Пенев, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Деан Ангелов и други Секссимволът на 80-те Ирен Кривошиева ще направи своето завръщане на тв екрана точно в „ Лъжите в нас “. Владо Пенев ще играе духовник, а артистът си пусна във Facebook фотоси от новата роля, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР