Орлеан и Пари Сен Жермен играят при резултат 0:2 в

...
Орлеан и Пари Сен Жермен играят при резултат 0:2 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Орлеан - ПСЖ 0:2, два гола на Мбапе

Орлеан и Пари Сен Жермен играят при резултат 0:2 в дуел от Купата на Франция. Килиан Мбапе откри, а след това и удвои от дузпа.

Срещата сред третодивизионния отбор и " принцовете " започва в 21:45 часа и може да я наблюдавате минута по минута на Gong.bg .

ПСЖ наложи волята си още от първите минути на срещата. В 8-ата минута Марко Асенсио стреля рисково от фал, само че вратарят на домакините се намеси.

Малко, откакто измина четвърт час игра ПСЖ въпреки всичко откри от втория си опит. Килиан Мбапе засече от близко подаване от фланга и откри мрежата за 0:1.

⏱️ 16'

Kylian Mbappé!!! That's 1-0 for Paris! ⚽️ 0-1 I
— Paris Saint-Germain (@PSG_English)
В идващите минути до края на полувремето темпото се умъртви доста, за което спомогнаха най-много играчите на парижкия отбор. Шампионът на Франция се стремеше повече да задържа топката, в сравнение с да нападна.

Около четвърт час след началото на второто полувреме аристократичността на ПСЖ можеше да му изяде главата. " Жълтите " стигнаха до наказателното поле на парижани и тъкмо, когато изглеждаше, че ще бъде нанесен удар Фортун се засуети и не съумя да стреля по посока вратата на Кейлор Навас.

Минути по-късно ПСЖ удари за повторно. Килиан Мбапе осъществя за 0:2 от дузпа, отсъдена за игра с ръка на неприятелски футболист.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР