Орландо Блум ще се присъедини към актьорския състав на любимия

...
Орландо Блум ще се присъедини към актьорския състав на любимия
Коментари Харесай

Орландо Блум се присъединява към Кейти Пери за специалното участие в Прасето Пепа

Орландо Блум ще се причисли към актьорския състав на обичания детски сериал " Прасето Пепа " идната година, в ролята на бижутер на име господин Ракун.

Звездата от „ Карибски пирати “ ще играе бижутерът миеща мечка дружно с годеницата си Кейти Пери, която ще бъде в ролята на шивачката госпожа Леопард.

Двойката, която е сгодена от четири години и има щерка Дейзи Доув, ще взе участие в епизод от три елементи, по случай 20-годишнината на сериала.

Orlando Bloom joins Katy Perry in special Peppa Pig guest appearance
— Sky News (@SkyNews)
Според описанието на шоуто господин Ракун ще помогне на Пепа и нейните другари в подготовката за сватбата на господин Бик и госпожа Крава.

Това е първата женитба в предучилищното шоу.

Споделяйки новината за гостуването на Блум, формалните страници на шоуто в обществените медии я нарекоха " Oinktastic news! ", като разясниха, че както кастингът, по този начин и снимането на епизодите са осъществени преди стачките на американските артисти и писатели, които задържаха промишлеността през последните месеци.

Оливие Дюмон, президент на компанията-майка на  " Прасето Пепа " сподели, че е „ чест “ 46-годишния Блум да е част от екипа, добавяйки: „ Орландо е извънреден артист, татко и човеколюбец и ние сме горди да се причисли екипа на Пепа “.

Освен тригодишната си щерка от 38-годишната Пери, Блум има и 12-годишен наследник Флин, от някогашната си брачна половинка Миранда Кер.

Сериалът  " Пепа Пиг " беше излъчен за първи път през 2004 година и беше преведен на повече от 40 езика, в над 180 страни, за своите 10 сезона.

Orlando Bloom joins Katy Perry in special Peppa Pig guest appearance
— Culture World (@MdAmiru87851859)
През 2021 година това е бил вторият най-търсен анимационен филм в Америка (победен единствено от " Спондж Боб Квадратни гащи " ), като фамозният режисьор Куентин Тарантино го приветства като „ най-големия английски принос за това десетилетие “.

Влиянието му е толкоз огромно, че е упрекван за по този начин наречения „ резултат на Пепа “, откакто американските деца почнали да споделят „ мама “ и „ домат “ с английско наречие.

Миналата година някогашният английски министър председател Борис Джонсън бил подигран, откакто въодушевено обсъждал визитата си на тематичния парк Pepper Pig World в Хемпшир по време на тирада пред бизнес водачи.

" Прасето Пепа " наблюдава живота четиригодишно прасе, което живее със фамилията си – по-малкия й брат Джордж, мама прасе и баща прасе.

Следващата роля на Блум на огромен екран ще бъде много контрастираща, откакто неотдавна получи основната роля в The Cut - психически трилър, разрастващ се в света на бокса.

Той ще играе някогашен професионален боксьор, изведен след пенсиониране, с цел да завоюва назад шампионската си купа, само че всичко излиза отвън надзор заради изтощителния подготвителен режим, на който е подложен.

Премиерата на Peppa Pig Wedding Party Special ще бъде напролет на 2024 година

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР