Резките движения на убиеца предизвикат съдбоносни последствия в новия епизод

...
Резките движения на убиеца предизвикат съдбоносни последствия в новия епизод
Коментари Харесай

Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“

Резките придвижвания на килъра провокират съдбоносни последици в новия епизод на „ Есента на демона “ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. Седмица преди огромния край на престъпната поредност основни разкрития ще излязат нескрито и пъзелът на закононарушението ще стартира да се подрежда в интерес на полицията.

Търновският университет ще води Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) към поредност от фотоси, които ще разкрият връзката сред всички жертви до този миг. Миналото ще се окаже главната изчезнала парченце, която може да води проверяващите крачка по-близо до истината. Отварянето на няколко гроба и откритите изчезналите остатъци ще смъкват маската на хипотетичния сериен палач.

Тороманов (Мариан Вълев) ще се укрие след нападението, само че оглед в къщата му ще извади на бял свят доказателства за дългогодишна корист с власт. Преди да отнесат откритите улики в полицията, Заимова (Христина Апостолова) и Харитонов (Димо Алексиев) ще изискат персонален диалог с досегашния си шеф, само че гледката, която ще заварят на влизане в скривалището му, ще ги остави без думи.

Междувременно брачният партньор на арбитър Елдърова ще разпознае нападателя на Тороманов, а показанията му ще оказват помощ за бързото правене на фоторобот, който ще даде нови очаквания за позитивен излаз на следствието. Дали това ще се окаже вярната диря, или детективите още веднъж ще бъдат подведени от острия разум на килъра?

Каква е връзката сред всички жертви? Какво крие предишното и какво ще намерят Мия и Филип в университета? Чии гробове ще бъдат отворени и какво ще разкрият останките? Кого ще залови полицията и до какви нови улики ще стигне? Ще има ли още една жертва във Велико Търново? – разберете този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

Следете  и официалния  на „ Дяволското гърло: Есента на демона “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР