Организираните фенове на Спартак в Трибуна Соколъ излязоха с официална

...
Организираните фенове на Спартак в Трибуна Соколъ излязоха с официална
Коментари Харесай

Трибуна Соколъ: Благодарим на Васил Петров, заставаме зад Павлин Николов

Организираните почитатели на Спартак в Трибуна Соколъ излязоха с публична позиция във връзка последните събития във варненския клуб.

Ето какво написаха на страницата на Трибуна Соколъ във фейсбук:

Както стана ясно, треньорът на Спартак Варна Васил Петров е освободен, откакто е подал своята оставка. Той беше претрупан с извънредно тежката задача да поеме Спартак Варна, когато клубът се намираше в Трета футболна лига. За къс интервал тимът беше изправен на крайници, а Васил свърши своята работа по най-хубавия вероятен метод, като съумя за по-малко от две години да върне Спартак Варна там, където му е мястото - в най-високите равнища на българския футбол.

Работата на Васил Петров ще остане в историята на клуба, като от един най-важните интервали в последните десетилетия.

Успехите на Васил Петров се дължат на неизменност, отдаденост, работохолизъм и толерантност. От Трибуна Соколъ сме извънредно признателни на Васил! Задачата му е била извънредно тежка, поради обстоятелството, че знаем какъв брой спомагателни отговорности е поемал той.

Със сигурност рокадата в треньорския щаб ще докара до промени, само че сме уверени, че пътят към смяната на целия образ би трябвало да мине през преструктуриране на работата в клуба, и тук проведените почитатели на Спартак Варна заставаме компактно зад главния спонсор и притежател на клуба - господин Павлин Николов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР