Организаторите на тазгодишното международно изложение в Женева (GIMS), което приключи в края

...
Организаторите на тазгодишното
международно изложение в Женева (GIMS),
което приключи в края
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: Удовлетворени изложители, но по-малко посетители

Организаторите на тазгодишното международно ревю в Женева (GIMS), което завърши в края на миналата седмица, оповестиха, че съгласно тяхното проучване изложители са изразили своята удовлетвореност от присъединяване си на автомобилния конгрес.

В същото време обаче, от GIMS афишират, че тази година се следи намаляване от 4.5% в броя на посетителите в съпоставяне с миналогодишното издание на салона, като два часа преди закриването му броят им е бил съвсем 660 000 индивида.

“На фона на в известна степен на песимистичния стопански климат и честосрещаното отрицателно въодушевление от страна на медиите и политиците, ние сме много щастливи с този резултат ”, коментира Морис Туретини, президент на женевското ревю. “Понижението в броя на посетителите означаваше, че тези които участваха му се любуваха още по-добре, като имаха опция да движат по-свободно, имаше по-малко време за чакане в заведенията за хранене и имаше повече пространство, с цел да се насладят на големия брой влиятелни коли, екслузивно демонстрирани на тазгодишното GIMS ”.

Според поручването на GIMS, 80% от посетителите през тази година са били на възраст от 19 до 64 години и 38% от тях са заявили, че имат намерение да закупят нов автомобил до 2020 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР