Организаторите на Световното първенство в Катар, което започва по-късно днес,

...
Организаторите на Световното първенство в Катар, което започва по-късно днес,
Коментари Харесай

Изненадващ обрат броени часове преди старта на Световното

Организаторите на Световното състезание в Катар, което стартира по-късно през днешния ден, започнаха фрапантен поврат, с което объркаха доста почитатели, най-много локалните поданици.

Домакините на Мондиал 2022 оповестиха, че е по-добре да се пътува до стадионите с коли, вместо да се употребява градския превоз. Изявлението е изненадващо, защото уредниците претендираха, че ще създадат най-екологичното международно състезание с минимални въглеродни излъчвания. За задачата беше показан извънредно съвременен модел на система за градски превоз.

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg

Това е следващата неприятна изненада, която футболните почитатели получават в Катар. Както е известно, единствено преди два дни беше неразрешена продажбата на бира в непосредственост до стадионите макар съществуването на подписан специфичен контракт сред ФИФА и известна пивоварна.

„ Хората живеещи в Катар и всички посетители на страната, които имат достъп до автомобил, по-добре по този метод да пътуват до стадионите. На близко разстояние до оборудванията има безвъзмездни паркинги, които ще бъдат разполагаем “, се споделя в формалното известие на домакините.

Организаторите на международното състезание даже дават карти с месторазположението на местата за паркиране. Те ще бъдат отворени за свободен достъп 4 часа преди началото на мачовете и ще бъдат затворени 90 минути след края на съответния дуел.

Съобщенията идват на фона на огромната горделивост на Катар, че особено за Мондиал 2022 беше отворено най-модерното метро в света. В момента то разполага с три линии, а след края на футболния шампионат ще бъде построена още една. Целият градеж на метрото в Доха ще коства 30 милиарда паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР