Организаторът на протеста на футболни фенове в центъра на София,

...
Организаторът на протеста на футболни фенове в центъра на София,
Коментари Харесай

Разкриха името на организатора на протеста

Организаторът на митинга на футболни почитатели в центъра на София, се оказа човек от щаба на Димитър Бербатов. Това е Ивайло Гроздев, който е подал заявката в Столична община, оповестява „ Новспорт “.

Два дни преди митинга Гроздев участва на срещата в Министерството на младежта и спорта сред представители на изключените клубове с хора от управлението на Българския футболен съюз. Гроздев, който е представител на отбора от Област Перник Черногорец (Ноевци), бе измежду най-активните хора на Бербатов, които упорстваха за напускането на залата от страна на президента на Аматьорската футболна лига Румен Вълков.

Ивайло Гроздев е и координатор на щаба Димитър Бербатов при събирането на подписките от клубовете за ексклузивен конгрес. Едната от тях към този момент " отлежава " към 18 месеца в съда, а другата от май тази година беше подкрепена едвам от към 80 клуба.

Съгласно законодателството, уредникът на митинга носи отговорност за случилото се. Кметът на София Васил Терзиев към този момент разгласи, че ще бъде заведен иск против него за 42 000 лв., на каквато сума са изчислени вредите по общинската благосъстоятелност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР