Органите на реда в Русе задържаха 36-годишен мъж, който при

...
Органите на реда в Русе задържаха 36-годишен мъж, който при
Коментари Харесай

Задържаха мъж в Русе, заплашвал полицаи със самурайски меч

Органите на реда в Русе задържаха 36-годишен мъж, който при ареста оказал опозиция, като ги заплашил със самурайски меч.

В автомобила му са открити и опиати.

Полицаите се отзовали на сигнал за жител, който съобщил, че в 3 часа през нощта на 11 юни, мъж обикаля към паркиран пред гараж автомобил, оповестява Българска национална телевизия.

На място служителите на реда открили, че на задната седалка на леката кола, на която били отворени вратите и капака на багажника, седи мъж.

Когато се пробвали да схванат какво прави там мъжът, той извадил сгъваем нож и меч (самурайски, вид " Катана " ) и замахнал против единия от униформените.

Полицаите му разпоредили да остави оръжията на земята, само че той станал още по-агресивен и почнал да ги заплашва вербално.

На място е изпратен още един полицейски екип за подпомагане. Агресивният мъж почнал да заплашва и новодошлите служители на реда, като протегнал ръка към един от тях със самурайския меч.

Последвало задържане и неутрализиране на мъжа, като се е наложило потребление на помощни средства. При огледа на автомобила му са открити топче суха тревна маса, лула, бяло прахообразно вещество.

Мъжът е арестуван с мярка до 72 часа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР