Органът за развитие на туризма в Шри Ланка заяви, че

...
Органът за развитие на туризма в Шри Ланка заяви, че
Коментари Харесай

В Шри Ланка са предприети всички възможни мерки за безопасността на туристите

Органът за развиване на туризма в Шри Ланка съобщи, че след офанзивите в страната са подхванати „ всички вероятни ограничения “, с цел да се подсигурява сигурността на туристите, заяви РИА Новости.

На Великден, в Шри Ланка при серия от детонации починаха повече от 350 души. Първите шест гърмежа бяха ориентирани против три храма и три хотела в страната, седмият в западната част на острова, а осмият беше в жилищен комплекс в покрайнините на Коломбо.

Отговорност за поредицата от детонации пое терористичната група "Ислямска страна ", която обаче не дава никакви доказателства за присъединяване си в офанзивите. "Органът за развиване на туризма в Шри Ланка би желал да увери света, че страната е отворена за бизнес и че са подхванати всички вероятни ограничения за отбрана и гарантиране на сигурността на туристите ", се споделя в известие в обществената мрежа Фейсбук.

В изказването се отбелязва, че след детонациите в страната са почнали работа особено подготвени екипи за реагиране, които подкрепят туристите в лечебни заведения, хотели и на летището. В допълнение, горещите линии са отворени за туристи и близки на чужденците, наранени от скорошни трагични събития.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР