Опровергавам, че съм умрял във фитнес център. Ако ходех на

...
Опровергавам, че съм умрял във фитнес център. Ако ходех на
Коментари Харесай

Шкумбата след слуховете, че е мъртъв: И да умра няма да е във фитнеса, лъжа е!

„ Опровергавам, че съм починал във фитнес център. Ако ходех на фитнес, щях да отида и да „ върна " на индивида, който го измисли. Иначе си отпразнувах рождения ден в стеснен фамилен кръг, както се споделя, който разширихме до най-малко 50 индивида, които пиха за мое здраве. "

Това показа с усмивка веселякът на България Димитър Туджаров-Шкумбата. Само след дни - на 27 октомври, в НДК той ще предложения другари и близки на театър със заглавие „ Луд за връзване ".

„ Хем ще им покажа, че съм жив, хем ще си разкажем вицове за гибелта, която другояче е неизбежна, знаем.  Няма човек, който се е родил и да се е разминал с нея. Ама, като ме гледате, когато ме стигне, е парадокс да ме намерят във фитнес център. По-жив съм от всеки път ", смее се с глас Шкумбата.

Според хумориста, който на всеки политически избор гласоподава, последното ни вървене до урните се оказало като покупко-продажба на остаряла кола ". „ Ама пък в случай че не гласуваш, след това нямаш право да се сърдиш, че нещо не е направено както би трябвало, смее се Шумбата.

Той счита, че към този момент е почнал процеса на „ ликвидиране от лошотията “, който още петричката пророчица Ванга, на която бил комшия, му предрекла преди години. Иначе Ванга смяташе, че след 2000 година ще пристигна времето на връщане за младежите и знаете ли, когато отида в чужбина, ме удивлява какъв брой повече тези хора в действителност мислят за България, в сравнение с ние тук. Но „ очистването от егоизма, злобата и завистта към този момент е почнало като развой. Дано го доживеем всички ", с усмивка cпoделя Шкумбата. Колкото до това дали има обичан политик, Туджаров е безапелационен: „ Е, то е ясно - Тодор Живков. Него най съм го имитирал. Преди години като се видяхме, ми сподели: „ В България никой не си гледа работата ". И беше прав, аз тогава водех женитба, а съм приключил за инженер “, смее се комикът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР