Определенията за прекарване на Нова година извън дома, най-често са

...
Определенията за прекарване на Нова година извън дома, най-често са
Коментари Харесай

Как посрещат Нова година по света

Определенията за превозване на Нова година отвън дома, най-често са прекомерно препълнено, прекомерно скъпо и доста с напрежение. Има обаче разновидности, които разрешават прекарването на тази празнична нощ да е друго и да можете да си го позволите финансово.

Ето местата, които се славят с най-грандиозните празнувания в навечерието на последната нощ на към този момент миналата година:

Хонг Конг, Китай

Грандиозен пиро-музикален театър осветява пристанището " Виктория " в Хонг Конг тъкмо в среднощ с лазери, фойерверки и хореография от експлодиращи светодиоди.

Единбург, Шотландия

В шотландската столица има тридневно честване, което стартира на 30-ти декември с фенери вид викинги, преминаващо по основната улица " Royal Mile " в остарелия град. Събитието включва откриващ концерт на групата " Franz Ferdinand ", фойерверки над замъка " Единбург " и танцьори. Празненствата не престават на първия ден от новата година с обличане в обичайни рокли, като с тях се влиза в ледената река.

Сидни, Австралия

Зарята на пристанището в Сидни е гледана от повече от един милион души, подредени по брега и от лодки във водата.

Копенхаген, Дания

Местните поданици се събират в центъра на града, където, когато часът стане 00:00 във въздуха се изстрелват празнични ракети и тапи от шампанско.

Барселона, Испания

Барселона е град на нощни птици, по тази причина хората не стартират да се събират преди 23 часа. Тогава жителите се струпват на площад " Plaça d " Espanya ", с цел да гледат пироефектите на хълма над града - Montjuïc. Само на няколко метра оттова е архитектурният музей навън " Poble Espanyol ", който е хазаин на танцово събитие.

Берлин, Германия

Енергията, която се усеща в града по това време е поради голямото празненство сред Колоната на успеха и Бранденгбурската врата. Едно от най-големите тържества навън в Европа е по този начин нареченото " jamboree ", на което към един милион души се събират по продължение на двукилометров сектор за събитието. Честването продължава до 03:00 часа с жива музика, диджеи, лазерни шоу спектакли, храна и фойерверки.

Амстердам, Нидерландия

Хората се събират, с цел да гледат фойерверки, които се издигат над река Амстел на 31-ви декември. Събитието е комбинация е от улични актьори и празненство атмосфера, която се основава непрекъснато, поради многото импровизации.

Лисабон, Португалия

Най-важният миг от празнуването е на площад " Praça do Comércio " до река Тахо. Типично за португалците, фиестата продължава до много късно. Събитието стартира към 22 часа вечерта с музика и продължава след среднощ с фойерверки. Освен локалните, туристите също се включват в танците.

Плажни празненства

Ко Панган, Тайланд

На тайландските острови целогодишно има празненства, само че най-привличащо вниманието е това, на Нова година на плажовете на остров Ко Панган. Там са най-популярните празненства по време на пълнолуние, които стартират незабавно щом стане мрачно.

Гоа, Индия

Твърди се, че празненства в индийския другоземен щат Гоа не са това, което са били. Все още обаче има сексапил в танците на пясъка и закачените светлини по палмовите дървета. Няма по-подходящо време да се усети атмосферата на празничния дух от Нова година. Тогава по цялата плажна линия има празнувания с диджей до късно през нощта.

Рио де Жанейро, Бразилия

По това време на годината там е разгара на лятото, което изяснява за какво клубовете се изпразват и тълпите се изсипват на плажовете. На плажната линия в Копакабана се събира към 4 километрова навалица от хора, които танцуват самба, пият шампанско и чакат фойерверките.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР