Определени качества вървят ръка за ръка с други качества. Например

...
Определени качества вървят ръка за ръка с други качества. Например
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са изключително дребнави


Определени качества вървят ръка за ръка с други качества. Например нетърпеливите хора постоянно са избухливи или жертвоготовните – обществено ангажирани. 12-те зодии имат присъщи черти, които ги отличават една от друга. Всеки знак си има своите мощни и слаби страни. Някои преглеждат нещата под лупа и по тази причина постоянно ги дефинират като буквояди или педанти. Такива хора нормално цепят косъма на две, с което могат да докарат някого до полуда. Не е елементарно да се контактува с тях както в частната, по този начин и в професионалната сфера. Ето кои 3 зодии са най-големите формалисти:

Козирог
-->
Козирогът е земен знак. Педантичен и реален, той е крепко стъпил на земята. Тези качества постоянно вървят ръка за ръка с фикс идея за надзор и праволинейност, което ги прави да наподобяват тесногръди в очите на близките. Но в случай че Козирозите не бяха такива, те позитивно нямаше да са толкоз сполучливи в специалността си. Защото най-голямата придирчивост демонстрират към себе си.

Телец

Телецът също е доминиран от детайла Земя. Той е разумен и благонадежден и на него постоянно може да се разчита. Натоварен с тази отговорност, той приема всичко безусловно и обича да проучва всяка обстановка. Упорството на Телците е прословуто и по тази причина постоянно ги избива на еснафщина.

Дева

Най-изявеното качество на Девата е възприятието й за ред, граничещо с придирчивост. Нейният блян към перфекционизъм може да й сътвори проблеми в общуването с близките.  Тъй като са сериозни и придирчиви, хората постоянно считат Девите за дребнави и лимитирани и им лепват етикета „ кон с капаци “.  

Източник: Обекти.бг
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР