Определени хора на определено място са извършили определени действия. Моето

...
Определени хора на определено място са извършили определени действия. Моето
Коментари Харесай

Борисов: Преди минути от ЦИК дойде прекрасна новина!

 Определени хора на несъмнено място са направили избрани дейности. Моето чувство за нещата е, че някои политически дейци в тази акция злоупотребяват с избрани субстанции и това става видно по техните изявления и държание по всички конференции. Вътрешното ми чувство е, че избран вътрешен министър не знае къде се намира. Дали този човек помни, че всички неща, които споделя през последните 6 месеца, са едни и същи ". Това заяви Тома Биков на ексклузивен брифинг на ГЕРБ. По-късно се причисли и водачът на партията -. 

" Тома се пробва да ви развеселява, само че като чета данните за умрелите в последните дни, в тази обстановка, единствено с цел да отвлечеш внимание от провалилия се Радев, доста транспарантно, доста обществено, сподели Борисов.

Преди минути ЦИК е взела решение да се броят разписките от всички секции и това е една прелестна вест. Прави усещане, че сътрудниците от " Да България ", единият е дал своя вот срещу, а другият, в лицето на Цветозар Томов не е участвал ", уточни Борисов. 

По думите му всички изяви на ГЕРБ са платени, само че Радев продължава нарушаването на правилото за реклама преди изборите.

" Днес го гледах Радев на паради, музика свири, по мои калкулации бяха 14 минути, по 10 000 лв. - 140 000 лв. без Данък добавена стойност. А нашите предавания не престават да са платени. За какво му е тогава да прави акция. Нека всички претенденти да получават по толкоз безплатно внимание. Това не е почтено. Радев е бил на церемониал и употребява парада във Военна академия, с цел да приказва против мен. По каква цена вие ще го минете ", попита Борисов.

" Или би трябвало да бъде за всички еднообразно. Има едно предаване, да не го споделям, единият ден е сина, другият е бащата, на третия ортакът. Все едно са на абонамент там ", възмути се Борисов. 

При него парад той обича да му свири духова музика при 124 умряли да излезе и да каже, че Борисов плаши хората, вие сте очевидци на 15-20 брифинга, които приканвам " Ваксинирайте се " ", уточни Борисов. 

Бившият министър председател още веднъж изясни за какво е приказвал за изтичащия период на валидност на имунизациите. " Ние се запитахме за какво не сме чули известието за удължение на периода на валидност на имунизациите на " Пфайзер ". В известието се споделя, че е утвърден нов период за валидност в Европейски Съюз за тази ваксина. Това се случва на 10 септември.

Единственото, което успяхме да намерим, беше в " Медияпул ". В това писмо нито има дата, нито е изведено. Това писмо е чак от 29 септември, в 18.04 часа. Само това успяхме да извадим. И в това известие се споделя, че е утвърден нов период за валидност на имунизацията при съответните условия на предпазване, като същият е продължен от 6 на 9 месеца. Ние единствено това приказваме, че срокът е продължен и че имунизираме с ваксина, която е до 30 септември, само че е удължена до декември ", обясни. 

" Защо продадохме имунизациите, които не са с изминал период на валидност. Имаме 500 000 ваксини с продължен период на валидност. Къде ми е виновността, че споделям истината. Те не бяха година и нещо казвали хората да се имунизират, а ние още август се надявахме да реализираме груповата ваксина ", добави той.

" Толкова са нагли сега. споделя, че има нещо гнило в тази пандемия и че коронавирусът не се отличавал с висока вирулентност и висока смъртност. По думите му тогава вирулентността и смъртността не се различавала от тази на елементарния грип. И този ме е дал на прокурор. Него би трябвало да го арестуват единствено за тези думи ", недоволства водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР