Определен Левски е в подем, заяви легендата на сините Емил

...
Определен Левски е в подем, заяви легендата на сините Емил
Коментари Харесай

Емил Спасов: На Левски му липсва само таран

" Определен Левски е в напредък ", съобщи легендата на " сините " Емил Спасов, който показа мнението си пред " Мач Телеграф " за показаната игра от клуба до този миг през пролетния дял от шампионата.

" Отборът играе добре и, почтено казано, го чаках това нещо. Работата, която прави Станимир Стоилов, се вижда. Въпреки финансовите компликации на " Георги Аспарухов ", си мисля, че в реалност има огромна разлика в представянето на тима през есента на предходната година и в този момент ", стартира Спасов.
 Даниел Боримиров: Бербатов самичък си опонира, това е фарс
Даниел Боримиров: Бербатов самичък си опонира, това е фарс

Мнението на " синята " легенда

" Новите попълнения също се показват на едно високо равнище. Впечатлен съм от Уелтън, той е един от водещите играчи на тази позиция в България. Малко попадения бележи, само че поради обстоятелството, че пристигна неотдавна и още евентуално привиква, се показва на доста положително равнище. Нормално е да се създадат съпоставения с Жоазиньо и Зе Соарес и тримата са бразилци. Мисля, че Уелтън може да надскочи себе си в Левски. Цунами също ми направи положително усещане като се изключи аления картон, който си изкара при нулевото тъждество с ЦСКА. Виждам сериозна окомплектована централна двойка бранители в лицето на Кордоба и Сундберг. Нещата в отбрана се усъвършенстваха доста. Може малко повече да се чака от Михайлович. Илиян Стефанов се веселя доста, че се завърна на " Герена ". Има качества за тима на Левски и съм сигурен, че ще израсне още повече като състезател. Филип Кръстев също е доста добър и има какво да даде на " сините ". За страдание липсва само типичният централен нападател, а Левски постоянно е имал подобен. Вярвам, че Станимир Стоилов ще успее да го открие ", продължи той.

" През паузата би трябвало да продължат да се усъвършенстват. Тимът доби образ и от мач на мач ще върви все по-нагоре с треньор като Станимир Стоилов. Купата на България би трябвало да е цел номер едно пред тима. Тя дава право на присъединяване в Европа и мисля, че в случай че надградят, ще съумеят да я завоюват. Можем да победим Лудогорец. Ясно се видя през първите срещи от пролетта, че Левски живна и момчетата играят с нужното самочувствие. Публиката също е зад тима и мисля, че можем да победим. Забелязва се напълно ясно конкуренцията в средата на терена, където са Андриан Краев, който също заслужава хвалба, и опитният Георги Миланов, Филип Кръстев и Димитър Костадинов. Конкуренцията в тази зона несъмнено се подвигна съществено ", добави Спасов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР