Опозицията на Георги Гергов в Пловдив продължава да набира подкрепа

...
Опозицията на Георги Гергов в Пловдив продължава да набира подкрепа
Коментари Харесай

Гергов – от БСП е нещо, което е приключило“ до Аз не мога да бъда предател“

 Опозицията на Георги Гергов в Пловдив продължава да набира поддръжка откакто няколко десетки души направиха Позиция за изключване на предприемача от редиците на столетницата. Чашата на тяхното неодобрение преля след присъединяване на Гергов в телевизионно предаване, където, съгласно социалистите и техния водач Корнелия Нинова, той очевидно е декларирал поддръжката си за ГЕРБ.

Пловдивски социалисти напомнят, че това не е първата му изява с действителна поддръжка на ръководещите, а в противен случай - в годините на Прехода Гергов постоянно е подкрепял тези, които са на власт. Те изпращат в поддръжка на изказванието си негово изявление от 19.10.2000 година, където той очевидно декларира поддръжката си за Съюз на демократичните сили с думите " Не е загадка, че съм последовател на Съюз на демократичните сили. Българска социалистическа партия е нещо, което е завършило. “ Според тях в това изявление той гневно поддържа синята десница по този начин, както го прави през днешния ден и с ГЕРБ.

След присъединяване си от 22.04.2020 година той няколко пъти декларира в своя отбраната, че е член на Българска социалистическа партия от 39 години, а те му опонират, че освен не е бил толкоз години, както се вижда от явната му поддръжка през 2000 година за Съюз на демократичните сили, само че и напомнят, че той е изключен от Българска комунистическа партия през 1986 година и се връща в Българска социалистическа партия едвам през 2004 година Тяхното отвращение е подбудено и от обстоятелствата, че Гергов с думите си работи против решения, взети на Конгреса на Българска социалистическа партия, както и по тази причина, че съгласно социалистическата партия и Президента на Републиката Румен Радев ръководещите нямат действителен проект за оправянето с икономическата рецесия, която следва за страната и че най-засегнатите ще бъдат хората в междинния и дребния бизнес, както и работещите.

В последните дни от цялата страна в централата на Българска социалистическа партия на " Позитано “ 20 идват писма в поддръжка на Корнелия Нинова и на това Георги Гергов да бъде изключен.

Пловдивските социалисти, които са съпротива на Георги Гергов, изпращат протестни писма и в Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия с готовност той да бъде изключен. Техните тъжби оставали неудовлетворени заради обстоятелството, съгласно тях, че ръководителя на ОПКК Валентина Богданова е човек на някогашната дясна ръка на Корнелия Нинова – Кирил Добрев, а той от своя страна е подкрепян от Георги Гергов. На осмомартенското празненство в хотела на предприемача под тепетата " Санкт Петербург “ Георги Гергов изрази поддръжката си към Добрев пред събралите се посетители, които са и управлението на Българска социалистическа партия в Пловдив. Според опозицията това са марионетки на олигарха и действително от години той управлява организацията в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР