Опитите за назначаването на хора с политическа кариера продължават повече

...
Опитите за назначаването на хора с политическа кариера продължават повече
Коментари Харесай

Валери Симеонов препоръча да не се говори много за военните сделки у нас

Опитите за назначението на хора с политическа кариера не престават повече от 25 години . Тези назначения са процедура. Много добре знаете, че незабавно, когато се смени властта, стартира една чистка освен в централната власт, само че и по места. Не би трябвало да съдим хората дали са родственици на някого . Тези, които си правят работата, би трябвало да ги пазим . Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в ефира на Нова телевизия, като по този начин разяснява свадите към " Кумгейт " през последните дни.
Претоплена е манджата и с тематиката с Томислав Дончев. С това ли ще занимаваме хората от сутринта?, попита Симеонов във връзка новите обвинявания от страна на Българска социалистическа партия във връзка " Габровогейт ".

Времето ще покаже дали има държавна акция към това дружество. Мога да подчертая, че резултатът е отрицателен от спора на страната и тази частна компания. Този въпрос не би трябвало да се приказва толкоз обществено. Не би трябвало да се приказва за тези военни покупко-продажби, тази информация стига до клиента покупател и до Русия като главен наш съперник на пазара за оръжия . Не желая да приказвам толкоз, колкото някои мои сътрудници, съобщи Симеонов по тематиката с военния цех " Емко " и отнетия лиценз за търговия на предприятието.

Подготвен е сигналът за незаконното решение на арбитражния съд на Търговско-промишлената палата. Сега се работи по втория сигнал - по какъв начин е направена приватизацията на БМФ , разясни вицепремиерът. Той счита, че страната би трябвало да си прибере Българския морски флот.
Припомняме, че преди време Симеонов изиска разкъсване на контракта за приватизация на сдружението, което в този момент се ръководи от Кирил и Георги Домусчиеви. Според Симеонов двамата не извършват записаното в контракта, като в предприятието в този момент работели малко над 100 души, а трябвало да са 2000 в края на контракта , който изтича следващата година. Вицепремиерът беше безапелационен, че това няма по какъв начин да се случи.
Тогава не закъсня и реакцията на Кирил Домусчиев, който съобщи, че е безмислено да опровергава всеки ден случайните изказвания на Симеонов. " Очевидно е, че той това цели – да ме предизвика с лъжите си да приказвам, а по-късно, употребявайки комфортната форма - правото на отговор, да измисля нови подправени вести . Целта е този обаян кръг с омаскаряването да продължи задоволително дълго ", написа в позиция в профила си във Фейсбук по-рано Домусчиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР