Опитите на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ да вербува

...
Опитите на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ да вербува
Коментари Харесай

Посланикът на Русия в САЩ: ЦРУ опитва да вербува руски граждани в социалните мрежи

Опитите на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати да вербува руснаци посредством издание на пропагандни видеоклипове са провокация и част от хибридна война против Руската федерация. Това съобщи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов, представен от ТАСС.

Това не е първата нагла провокация на американските разследващи служби. На територията на посолството, да вземем за пример, когато употребявате портала YouTube, постоянно се появява по този начин наречената целева реклама под формата на набиране на чиновници от името на ФБР. Посочени са телефони, на които можете да се обадите и да станете изменник, посочи Антонов. По думите му това е координирана акция като част от хибридна война, отприщена против Руската федерация.

Недоброжелателите на Запад още от времето на провалянето на Наполеон осъзнаха устойчивостта на страната ни пред офанзивите извън . И в този момент, откакто провалиха своя санкционен блицкриг и осъзнавайки невъзможността да ни нанесат военно проваляне, те се пробват да всеят ужас в съветското общество, уточни посланика.

Задачата е да се направи по този начин, че всичко да се обърне с главата надолу за нас и към този момент не имаме вяра в себе си. Тогава, споделят те, можем да вземем Русия с голи ръце, добави той.

Антонов акцентира, че е сигурен, че съветският народ е научил добре уроците от историята и няма да допусне опити за разединение на неговото единение . Специалната военна интервенция се радва на консенсусна поддръжка измежду жителите и политическите сили на страната ни. Това е действителността. Пари на американските данъкоплатци за празни планове, разясни той.

Представители на Централно разузнавателно управление на САЩ обявиха в канала си в Telegram, че американската разследваща организация за първи път е открила наличие в социланата мрежа, с цел да доближи до тези, които усещат нужда да си сътрудничат с организацията.
 Централно разузнавателно управление на САЩ към руснаците: Свържете се с нас
Централно разузнавателно управление на САЩ към руснаците: Свържете се с нас

За задачата е основан канал в " Телеграм "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР