Девет членове на група, за които се твърди, че са

...
Девет членове на група, за които се твърди, че са
Коментари Харесай

Започва процесът срещу членовете на групата Reichsbürger за предполагаем преврат в Германия

Девет членове на група, за които се твърди, че са заговорничели да смъкват немското държавно управление, отиват на съд във Франкфурт във вторник по дело, което концентрира вниманието върху заплахите, които съставляват Германска народна власт от крайната десница.

Прокурорите споделят, че лидерът на групата е Хайнрих XIII. Prinz Reuß, бизнесмен на недвижими парцели и потомък на антична аристократична фамилия. Групата включва и някогашен народен представител от крайната дясна Алтернатива за Германия (AfD), някогашен арбитър Биргит Малсак-Винкман.

Деветте са упрекнати в „ приготовление на предателско дружество “. В обвинителния акт се споделя, че те са се подготвяли за „ Ден X “, когато ще щурмуват постройката на Райхстага в Берлин, където се обитава Народното събрание на Германия, ще арестуват депутати и ще срутен демократичната система на страната.

„ Членовете [на група] са били свързани от цялостното им отменяне на държавните институции и демократичния ред “, се споделя в обвинителния акт. Те са изправени пред 10 до 15 го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР