Опитът изисква да бъдеш търпелив и мълчалив и да говориш

...
Опитът изисква да бъдеш търпелив и мълчалив и да говориш
Коментари Харесай

Борисов: На България беше даден ресор, който е първа точка в Европа

Опитът изисква да бъдеш толерантен и безмълвен и да приказваш тогава, когато всичко е контрактувано. За страдание политическите ни съперници направиха мнения, които в случай че имаха малко опит, нямаше да създадат. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов при започване на днешното държавно съвещание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Във вторник България получи сектор „ Иновации и юноша ” в състава на новата Европейска комисия.

Образование и нововъведения е първа точка в програмата на държавното управление. Първа точка е за опозицията, първа е и за президентството. България беше оценена като страна, която постоянно е имало положително обучение, просвета, спорт и най-иновативни мозъци от вида на Джон Атанасов. Именно за това на България беше даден сектор, който е първа точка в Европа, а точно – да се даде бъдеще на младежите, разяснява Бойко Борисов.

Освен обучение, просвета, спорт, в тази стратегия е и Евразъм. Това дава голяма опция, продължи министър председателят.

Когато договаряхме всичките постове, и по тази причина споделям, че трябваше да сме безмълвни, ние договаряхме и постове на Международния валутен фонд, заяви Борисов.

Ние можехме да вземем външния министър на Европа да е наш, само че разликата с ръководител на МВФ е милиарди $, сподели още Борисов.

Всички български институции, университети да се стягат да вършат планове, тъй като това са големи благоприятни условия, посъветва министър председателят. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР