Опит да се възроди и да се върне в активната

...
Опит да се възроди и да се върне в активната
Коментари Харесай

НДСВ се възражда и директно поема курс към избори

Опит да се възроди и да се върне в дейната политика ще направи Национална движение „Симеон Втори" на конгреса си през днешния ден. Бивши царски министри и депутати се събраха на конгрес за първи път от доста години. Знаково избраха същата зала, в която преди 22 година бе основана царската партия - в постройката на Научно-техническите съюзи на " Раковска " 108.

Форумът стартира с приветствен адрес от цар Симеон II, който се отдръпна от лидерския пост през 2009 година

На конгреса пристигнаха доста от известните лица на Национална движение „Симеон Втори" - проф. Огнян Герджиков, Николай Василев, Мария Дивизията, Антония Първанова, Гергана Паси, Христина Христова, кметът на Видин Цветан Ценков, Рупен Крикорян, Минчо Спасов, Биляна Раева, Антон Станков, Валери Цеков, Нина Радева, Мариана Костадинова, Борислав Владимиров, Марина Дикова, Камен Влахов и други Като посетители в залата са някогашните мандатоносители на Национална движение „Симеон Втори" Весела Драганова и Тошо Пейков, както и Соломон Паси, Нонка Матова, Анелия Атанасова и други 175 делегати се записаха за присъединяване в конгреса.

След излизането си от властта през 2009 година Национална движение „Симеон Втори" взе участие в някои избори, само че сега няма съществено присъединяване в политиката. 

Сериозна поръчка, че в Народното събрание могат да попаднат национарно-отговорни политически сили, по този начин дефинира преди форума активирането на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев. В момента той е отпред на партията в триумвират дружно с Олимпи Кътев и Съби Давидов. 

Нагласата към този момент е царистите да се явят независимо още на идните предварителни парламентарни избори. Не са водили диалози още с парламентарни сили. Но имаме визия за настройките на някои сили, тъй като пред декември организирахме кръгла маса на тематика сигурност, на която представители изпратиха Движение за права и свободи, Политическа партия и " Възраждане ", разяснява Илчев. И прикани да не се спекулира с името на Национална движение „Симеон Втори" като комфортна за всички партия.

Искаме да демонстриране своя потенциал, омръзнало ни е да гледаме известните си лица единствено от тв екраните, изясни още Илчев.

Имаме благословията на царя,  добави той и дефинира като похвално обръщението му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР