Операцията на Мануел Нойер премина успешно и възстановяването му започва

...
Операцията на Мануел Нойер премина успешно и възстановяването му започва
Коментари Харесай

Операцията на Нойер премина успешно

Операцията на Мануел Нойер мина сполучливо и възобновяване му стартира от през днешния ден. Вратарят на Байерн (Мюнхен) счупи левия си крайник в същата област - метатарзалната кост, в която го беше сторил и напролет. Прогнозите са, че международният първенец няма да се завърне в игра преди януари за старта на втория полусезон в Бундеслигата.

Хирургическата намеса беше осъществена от експерт, предложен от някогашния дълготраен доктор на баварците Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт.
Get well soon @Manuel_Neuer. I wish you a quick recovery! pic.twitter.com/GbqqaaSKGZ
— Mario Götze (@MarioGoetze) September 19, 2017 Според Bild президентът на Байерн Ули Хьонес е разкритикувал сегашния водещ доктор в клуба - доктор Фолкер Браун. Него той е държал виновен за обстоятелството, че Нойер е получил една и съща контузия в границите на пет месеца.

Заради травмата на капитана от младежкия отбор в първия за непрекъснато беше взет 17-годишният пазач Кристиан Фрюхтъл, който ще е запаса на Свен Улрайх. В същото време отказалият се за повторно деец Том Щарке изяви подготвеност още веднъж да се завърне, в случай че има потребност от него.
Good luck @Manuel_Neuer. I want to see you on the field as soon as possibile pic.twitter.com/ynuDow5m7f
— Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) September 20, 2017 Бундеслига 5 кръг, вторник 19 септември  Шалке 04 0:3краен резулат  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР