Шофьорите в Обединеното кралство са предупредени за правилото за две

...
Шофьорите в Обединеното кралство са предупредени за правилото за две
Коментари Харесай

Шофьорите в Обединеното кралство са предупредени за хитро правило за две секунди, тъй като щетите по дупките нарастват с една трета

Шофьорите в Обединеното кралство са предизвестени за правилото за две секунди, защото вредите по дупките нарастват с една трета.

Мотористи получиха съвет по какъв начин да заобикалят дупка и какви стъпки да подхващат, в случай че ударят такава, защото статистиката разкрива, че от ден на ден транспортни средства са развалени от неравни пътни настилки. Правилото за две секунди е измежду най-хубавите препоръки, с цел да си дадете късмет да избегнете тези рискове.

Смята се, че Обединеното кралство е дом на над един милион дупки, като тези недостатъци на пътя са съществена причина за колите повреди. RAC разкри, че е участвал на близо 30 000 повреди, свързани с дупки през 2023 година, което е нарастване от 33 % спрямо миналата година.

Изчислено е, че има почти шест дупки на миля по пътищата, следени от съвета в Англия и Уелс. Това значи, че натъкването на дупки по пътя по време на шофиране е съвсем неизбежно, изключително откакто студените зимни месеци са предизвикали напукване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР