Сю Пъркинс и Мел Гидройк са едно от любимите дуета

...
Сю Пъркинс и Мел Гидройк са едно от любимите дуета
Коментари Харесай

Сю Пъркинс беше обезумяла от бебешки удар, който почти сложи край на приятелството с Мел Гидройц

Сю Пъркинс и Мел Гидройк са едно от обичаните дуета за показване на нацията – само че едно сърцераздирателно прекарване съвсем унищожи другарството им.

Емблематичната двойка получиха огромната си отмора в писането за French и Saunders, преди да се заемат сами с Late Lunch на Channel 4. Последва The Great British Bake Off по BBC, трансформирайки се в необикновен триумф на шоу, което двамата водеха в продължение на шест години.

Мел и Сю бяха положителни другари от момента, в който се срещнаха като студенти в университета Кеймбридж повече в сравнение с преди три десетилетия. Те станаха част от известната комедийна натрупа Footlights на институцията, преди да се насочат към Edinburgh Fringe Festival, с цел да покажат личния си материал.

Но в един миг при започване на 30-те, Сю се опасяваше, че другарството може да бъде „ унищожено “, когато животът им се размине. 55-годишната Мел имаше две дъщери, Флорънс и Вита, със брачна половинка си ефирен шеф при започване на 2000 година, до момента в който и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР