На 19 април започна интересен период, който ще приключи на

...
На 19 април започна интересен период, който ще приключи на
Коментари Харесай

Сезонът на Телец: До 20 май много романтика и напрегнати моменти

На 19 април стартира забавен интервал, който ще завърши на 20 май. Астролозите споделят, че Венера, планетата на любовта, парите и увереността, ръководи Телец. И този месец всички зодии ще преживеят сантиментални завършения и доста удоволствия. И ние ще взаимодействаме със света посредством нашите усеща.

Въпреки това, заради упорития темперамент на Телеца, може да се сблъскаме с някои напрегнати моменти, когато променим нашите възгледи и вярвания. Най-интересното за сезона на Телеца съобщава Refinery29.

Съвпадът на Юпитер и Уран в Телец, който се случи на 20 април, породи сложен интервал, когато всички бяхме безусловно изтласкани от зоните си на комфорт. Промяната може да бъде сложна през сезона на Телеца, тъй като всички ние, без значение от зодията си, обичаме комфорта и предвидимостта. Съюзът Юпитер-Уран ще ни принуди да създадем обилни промени, които могат да подобрят живота ни вечно. Юпитер е планетата на разширението, а Уран е планетата на революцията, което значи, че ще изпитате вълнуващи и непредвидени резултати, изключително когато става въпрос за обич и пари. Но това събитие ще има и световно влияние и можем да чакаме промени в политиката.

Няколко дни след съответствува Юпитер-Уран, на 23 април изгря розово пълнолуние в Скорпион. Луна в Скорпион е лунна позиция, която ни принуждава да навлезем надълбоко в себе си. Тъй като се опълчва на Слънцето в Телец, ние се борим с нуждата да опростяваме нещата, вместо да ги усложняваме. Ще се чудим дали желаеме да преследваме пристрастеностите си, или желаеме да стъпваме деликатно.

Ретроградното пътешестване на Меркурий от началото на месеца приключи на 25-и, което е добра вест за всички нас - този интервал ни принуди да се замислим и да разсъждаваме върху проблемите, зародили през това време. Струва си да се означи, че Меркурий ще остане в пост-ретроградната си зона, известна като ретросянка, до 13 май. Така че може да забележим възобновление на драмите, които преживяхме по време на затъмнението и ретроградния сезон. Трябва обаче да продължим да се стремим да се подобряваме, до момента в който намерим метод да ги преодолеем.

С прекосяването на Венера в Телец на 29 април и Марс в Овен на 30 април ще станем очевидци на няколко промени. Това е по този начин, тъй като и Венера, и Марс ще заемат своите почтени позиции и ще придобият огромна мощ. Това може да докара до съществени заявления за обич и финансови различия. Телецът обаче е прочут със своя сексапил и харизма, които могат да оказват помощ при краткотрайни решения на проблеми.

От 2 май до 11 октомври Плутон ще бъде назадничав, започвайки във Водолей и гмуркайки се назад в Козирог. През този интервал ще имаме опцията да помислим върху нашето персонално израстване и взаимоотношения и да избегнем повтарянето на минали неточности.

Предстоящото новолуние в Телец на 7 май е чудесна опция да сбъднете фантазиите си. Като развиваме нашите креативен и новаторски хрумвания, ние можем да вдъхнем живот на нашите хрумвания. Не забравяйте да бъдете търпеливи и непрекъснати, защото процесът може да отнеме известно време, само че резултатите ще си заслужават напъните.

Преминаването на Меркурий в Телец на 15 май ще ни направи по-упорити от всеки път. Ще има липса на еластичност и колебливост в нашето мислене, което ще ни накара да се придържаме към проекти, вместо да разбираме, че нещата могат да се трансформират по пътя и могат да се случат неща, които могат краткотрайно да ни изхвърлят от пътя ни. Потърсете помощ, изкажете възприятията си и бъдете деликатни. Освен това не се колебайте да измененията своята позиция или позиция без съмнение.

Въпреки че може да е мъчно да се откъснем от старите си привички през сезона на Телеца, на хоризонта има вълнуващи промени, които ще донесат невероятни прекарвания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР