Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде мнение

...
Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде мнение
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: ФК ЦСКА 1948 тръгна от аматьорските дивизии и вижте къде стигна

Оперативният шеф на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде мнение преди началото на мача с ФКСБ.

" Те са наясно, че това е извънредно значим мач за нас. Борихме се цяла година и справедливо се класирахме за Лигата на конференциите. С опит или без опит, те би трябвало да се оправят с психическото напрежение и да изиграят мача на топ равнище. Първият мач значително дефинира резултата и във втория мач ", съобщи той минути преди мача на Националния стадион " Васил Левски ".
 ФК ЦСКА 1948 - ФКСКБ (СЪСТАВИТЕ) онлайн
ФК ЦСКА 1948 - ФКСКБ (СЪСТАВИТЕ)

Съперник е ФКСБ

" Ние знаем, че и двата мача ще бъдат сложни. Надяваме се тактиката на треньора да е вярна и да извлечем добър резултат, тъй като отново споделям, че първият резултат е доста значим ", добави той.

По мотив неналичието на Ивайло Чочев, Младенов съобщи: " Продължава да е съществена фигура на терена и отвън него. Изключително огромна персона. Треньорът обаче е намерил метод по какъв начин и кой да го замести. Когато Чочев не взе участие, имаше други състезатели, които се оправиха Надявам се и в днешния мач, в случай че има напрежение, то да се изпари още първоначално, с цел да се изиграят 90-те минути на топ равнище ".

" Нашият клуб потегли от аматьорските дивизии и вижте къде стигнахме. Целите са ни високи и се надяваме да продължаваме да изкачваме стълбичката. Всеки, който работи във ФК ЦСКА 1948, е максималист и продължаваме да търсим все по-добро ", приключи Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР