Opel разпространи интересно видео, с помощта на което ни връща назад

...
Opel разпространи интересно видео, с
помощта на което ни връща назад
Коментари Харесай

Среща на поколенията: Opel Corsa GS Line и Corsa A GSi

Opel популяризира забавно видео, с помощта на което ни връща обратно във времето и ни среща с един от най-емблематичните си компактни спортни автомобили- Corsa A GSi. Като параленост за развитето на марката, а и на легендарното обозначение GSi, от компанията вкарват във видеото и настоящата най-динамична версия на напълно новата Corsa- Corsa GS Line.

С извънредно компактни габарити и тегло от единствено 820 кг, оригиналната Corsa GSi се отличава от общоприетата си версия със особено доработен екстериор и нитериор, спортни седалки, двигател с оптималната мощ от 100 конски сили, опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за към 9.5 секунди и максимална скорост на придвижване от 188 км/ч.

Opel Corsa GS Line, който отбелязва международната си премиера на интернационалното изложение във , е оборудвана с 1.2-литров турбоагрегат, който генерира максимална мощ от 130 конски сили и осемстепенна автоматизирана предавателна кутия. Автомобилът, който също се различава със характерни доработки и оборудване в съпоставяне със стандартната версия на шестото потомство на модела, е в положение да развие оптималната скорост на придвижване от 208 км/ч и да се форсира от 0 до 100 км/ч за 8.7 секунди.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР