Всвета на шоубизнеса има имена, за които искрено съжаляваме, че

...
Всвета на шоубизнеса има имена, за които искрено съжаляваме, че
Коментари Харесай

Как биха изглеждали, ако бяха живи днес!

Всвета на шоубизнеса има имена, за които откровено съжаляваме, че са имали сходна житейска орис. Сякаш с подигравка от някой там горе на правилото " гения за сметка на времето ", те живяха малко и бурно, оставяйки значима след а в историята.

Достатъчно е да посочим за образец един Фреди Меркюри , да речем. Невероятна и забележителна персона, отишла си едвам на 45-годишна възраст, само че останала в сърцата и съзнанието ни с именитата музика, с която Queen промени усещанията ни към музиката в края на 80-те и началото на 90-те. И това е единствено един образец.

Тук са и принцеса Даяна, филмовата звезда Хийт Леджър, кралят на попа Майкъл Джексън и доста други Та, запитвали ли сте се в миналото по какъв начин биха изглеждали те, в случай че бяха живи през днешния ден? Винаги можете да ползвате въображението за отговора, само че пък сигурно любопитна разновидност по тематиката ни дава и турският фотограф Алпер Йесълтас .

Той е употребявал опциите на изкуствения разсъдък, с цел да " съживи " поредност от звезди в атрактивна поредност от портрети . Тя е озаглавена " Сякаш нищо не се е случило ". Вижте завладяващия резултат от опита в галерията ни!

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР