Опасността за структурата на в Константинопол излезе на дневен

...
Опасността за структурата на  в Константинопол излезе на дневен
Коментари Харесай

Гръцко издание: В Света София ще строят тоалетни

Опасността за структурата на " " в Константинопол излезе на дневен ред от неотдавнашната задача за създаване на тоалетни в катедралата, търг, който провокира реакциите на учените, написа гръцкото издание Protothema, предава организация Фокус.
Главната дирекция на институциите към турското министерство на културата и туризма разгласи търг за създаване на тоалетни в " Света София ", макар че известният турски професор по история Илбер Ортайли предизвести преди две години за заплахите от сходен ход, защото не могат да бъдат основани дренажни канали под Света София.
 Руската черква: Неуважение към християнството е превръщането на манастира Хора в джамия Руската черква: Неуважение към християнството е превръщането на манастира Хора в джамия
Превръщането в джамия на манастира Хора в Истанбул провокира страдание и демонстрира неуважението на управляващите в Турция към християнството...
" Какво ще вършим, в случай че 3,5 милиона гости годишно " оставят’ " по един литър всеки? Толкова е неуместно, а полемиката толкоз наивна и глупава. Никой не може да каже какъв резултат ще има върху структурата на постройката. Не знаем основите изпод. Тъй като няма изследване, те не разрешават никакво изследване ", оплака се той в изказване, което през днешния ден се напомня от турските медии, с цел да се подлага на критика решението за създаване на тоалетна вътре в паметника.
Въпреки реакциите на учените обаче, планът беше дефинитивно предоставен на 15 октомври 2020 година на Iras Yapı Organizasyon A.Ş., компания, която поддържа тесни връзки с политици, близки до турския президент Ердоган, за 102 000 евро.
Изграждането на тоалетните е планувано да завърши до 11 август 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР