Опасно ли е състоянието на ? За това алармира общински

...
Опасно ли е състоянието на ? За това алармира общински
Коментари Харесай

Аспаруховият мост в предаварийно състояние, според АПИ не е опасен

Опасно ли е положението на? За това сигнализира общински консултант с видео, оповестено във - Мартин Златев. Вижте фрагментите и преценете сами.
" Варненци!

 Ремонтират Аспарухов мост през месец май Ремонтират Аспарухов мост през месец май
През идващия месец ще бъдат осъществени ремонтни действия на Аспарухов мост във Варна. Проектът планува да бъдат направени прева...
Това е актуланото положение на 44 годишния Аспарухов мост. Днес се откъсна и поставената железна плочат на фугата тъкмо над мястото където се намирам. Ако АПИ, регионалния шеф Пасев и кмета Портних не се самосезират и не вземат ограничения за незабавен ремонт нищо положително не ни чака.

Тука предизборните обещания за 35 милионния ремонт не правят към този момент работа.

Необходими са дейности. "
 Тежка злополука на Аспарухов мост, потърпевши няма Тежка злополука на Аспарухов мост, потърпевши няма
Сигнал за случай на Аспарухов мост е получен през днешния ден към 7 и 30 сутринта. Лек автомобил, който се е движил с превишена скорост, се е...

Граждани, живеещи в региона се тормозят, че може да се стигне до, поради неподдържаната 40 години структура.
Според АПИ няма нищо обезпокоително, тъй като всички недостатъци, показани в клипа са повърхностни и няма нарушавания по самата структура.
Пред BTV инж. Иван Досев от УС на разяснява: " Може би за елементарните хора това положение наподобяват рисково, само че това,което се вижда на клипа са повърхностни пукнатини. Мостът е безусловно безвреден, структурата е здрава и годна. " Изследване на специалисти от АПИ през 2019г. е потвърдило това. Щом и г-нът, който снима клипа е на моста, значи той е безвреден, сподели още той.
Точно на противоположното мнение обаче е инженерът взел участие в строителството и проектирането на Аспаруховия мост преди повече от 40 година
 Дежурни екипи наблюдават за обледяване по Аспарухов мост Дежурни екипи наблюдават за обледяване по Аспарухов мост
Във връзка с утежняването на времето от 29 ноември са въведени наряди на профилирани екипи, които наблюдават ситуацията на Аспарухов...
Инж. Марин Добрев е безапелационен - този клип демонстрира предаварийно положение на моста. " Рамката е мощно повредена, което е доста обезпокоително. Тревожно е и положението на ролковите лагери, които не са почиствани и гресирани. Не са промазвани и водещи въжета. Необходим е незабавен, спешен ремонт, тъй като за Аспаруховия мост няма различен маршрут. Спешно би трябвало да се ревизира положението на моста, тъй като от 76г. никой не се е качвал да го обследва. ", сподели той.
Не мога да схвана неглижирането от страна на АПИ?, разяснява общинският консултант, снимал клипа.
И сега вървят кърпежи, както ги назовават жители, живеещи в региона, които към този момент са протестирали поради неприятното положение на моста. В момента към този момент има тапи в региона, демонстрираха фрагментите на BTV.
Тази фуга се ремонтира най-малко 3-ти път в границите на последните 2-3 месеца. Не мога да се съглася с мнението на инж. Досев от АПИ, че мостът е в положително положение и няма потребност от ремонт, сподели една от протестиращите.
Не мога да схвана, за какво си затварят очите и на черното споделят бяло. Дано не стане някоя огромна пакост, тъй като тогава към този момент ще е късно, сподели различен от пострадалите варненци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР