Опасно близки са младата певица Крисия и синът на Валери

...
Опасно близки са младата певица Крисия и синът на Валери
Коментари Харесай

Повече от приятели? Крисия и синът на Божинов опасно близки! Малчуганите бръмчат из столичните барчета

Опасно близки са младата певица Крисия и синът на Валери Божинов – Валери – младши, разбра HotArena.

Двете известни хлапета показват повече от другарска връзка. Доскорошната изпълнителка на Слави Трифонов и детето на Божинката и Алисия са в една компания и излизат дружно. Дори си вървят на посетители. Валерко постоянно кани приятелите в дома си, като Крисия в никакъв случай не пропуща посещаване у сина на Терена на „ Левски “.

Младият Божинов не пропуща обстоятелството да се похвали, че е доста непосредствен другар с родената в Разград певица. Валерко залива мрежата с общи фотоси на двамата. На фотосите известните деца постоянно са един до различен, а постоянно синът на футболиста прегръща детето знамение на родната музика, писа „ България Днес “.

Младата певица и наследникът на Божинов са питани от свои другари дали са гаджета, само че и двамата пазят безмълвие по тази тематика.

Въпреки че е на едвам 11 години, Валери Божинов – младши към този момент кръстосва улиците и обикаля заведенията. В тях, на по кола и сокче, той не стопира да се закача с кака си Крисия, която е по-голяма от него с 3 години. Младата певица се реалокира да учи в София от началото на тази образователна година. Тя е в елитното музикално школо „ Любомир Пипков “. Въпреки че е затрупана с домашни, Крисия намира време и занимания. Едно от обичаните й занимания е да обикаля кафетата с другари.

Освен Валерко в компанията влизат още няколко деца. Малчуганите не вършат пакости из парковете, а стоят в кафетата и се любуват на сладка раздумка.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР