Опасни кабели дебнат жертви по Аспаруховия мост. За проблема сигнализираха

...
Опасни кабели дебнат жертви по Аспаруховия мост. За проблема сигнализираха
Коментари Харесай

Много опасно! Вижте какво е на Аспаруховия мост

Опасни кабели " дебнат жертви " по Аспаруховия мост. За казуса алармираха читатели на Varna24.bg .

От фотосите, които ни бяха изпратени, е видно че липсват капаците на елтаблата по стълбовета на осветлението и на жиците за тролеите.

Дано бързо се вземат ограничения, с цел да не стане пакост, пишат нашите читатели.

Преди два месеца бяхме алармирали за сходен случай на бул. " Ян Хуняди " - сред КАТ и парк-музей " Владислав Варненчик ". След нашия сигнал от електроразпределителното сдружение се самозезираха и излязоха с текст, в който написа: Във връзка със зачестили сигнали към медиите и правораздавателните институции по отношение на необeзопасени кабели, стълбове и други уреди, намиращи се в градска среда, Енерго-Про прецизира, че посредством електроразпределителното си сдружение ЕРП Север поддържа всички свои енергийни обекти в режим на безвредна употреба. Компанията няма ангажимент по поддръжката и стопанисването на уреди, които са част от уличното осветяване, благосъстоятелност са на кабелните оператори или са свързани към частните рекламни светещи билбордове.

Отговорността за тях е ангажимент на съответните общински или частни сдружения. ЕРП Север оказва поддръжка на общините при проблеми, свързани с електрозахранването, само че е належащо виновното поддържане в положително техническо положение на обектите да бъде приоритет за всички притежатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР