Опасна зараза плъзна в чалгата. Не, не става въпрос за

...
Опасна зараза плъзна в чалгата. Не, не става въпрос за
Коментари Харесай

Клонингите АТАКУВАТ! Чалга вирус заразява наред, реже носове

Опасна болест плъзна в чалгата. Не, не става въпрос за ковид, а за манията фолкпевици да си режат носовете.

Само няколко дни откакто Камелия обществено призна с появяването си в тв студиото, че си е коригирала обонятелния орган, и Анелия се появи с нова визия. Певицата евентуално съзнателно се е снимала отстрани, с цел да може ясно да се видят очертанията на скъсеното й носле, разясняват почитатели.

С новата си визия Анелия шокиращо доста наподобява на колежката си Преслава , съвсем еднообразно наподобява и Галена . Затова и не е инцидентно, че Преслава е първата, която реагира на фотоса, като изпрати влюбено дребосъче.

Не толкоз благосклонни и позитивни са почитателите, които всеобщо са потресени от превръщането на фолкпевиците в клонинги. „ Абе, кво се побъркахте с тая ринопластика, бе? “, „ Майко, и тая с нос “, „ Носовете от АлиЕкспрес ли си ги поръчвате всички? “ и „ Леко „ щръкнал “ ми се коства, пипан е “, са единствено част от цветистите мнения на феновете.

Началото на скъсяванията сложи Галена , само че тогава съвсем никой не й обърна внимание. През 2019 година Преслава също се реши на значимата стъпка откакто дълго време имала комплекси поради дългия си нос. Въпреки че двете са врагини, инцидентно или не, се трансфораха в копия една на друга и настана комплициране, написа „ България Днес “.

През март предходната година ситуацията става още по-заплетено, откакто най-известната млада фолкпевица Лидия си съкрати носа и стана следващата идентична. Феновете означиха, че при нея и Преслава настъпи още една смяна след интервенцията им се трансформираха гласовете. Преслава още веднъж беше първата, която поздрави Лидия за решението лицето й да се промени.

Тази година Камелия продължи традицията, като съгласно мнозина преди интервенцията изглеждала надалеч по-добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР