Опашки от чакащи на летище София. Зрители на bTV сигнализираха,

...
Опашки от чакащи на летище София. Зрители на bTV сигнализираха,
Коментари Харесай

Опашки на летището: Близо час се чака, за да минем граничните проверки

Опашки от чакащи на летище София. Зрители на bTV алармираха, че им лишава близо час да минат инспекции, с цел да влязат у нас. Работят ли електронните гишета на аерогарата и имат ли връзка опашките с обработването на Коронавирус документите?

Зрители ни изпратиха фрагменти с опашки от идващи на „ Терминал 2 “.

Марияна се прибира от Амстердам. И схваща, че не може да мине с паспорт през електронните гишета. „ Беше затворена машината, която беше за чекинг. Идвайки от Амстердам разбрах, че няма по какъв начин, тъй като там всичко си работи. Нямам никаква концепция, уповавам се да бъде оправено”, споделя тя.

От летището и Здравната ревизия признават, че мъчно се обработват Коронавирус документите на пасажерите, когато няколко полета кацнат съвсем по едно и също време. Здравните управляващи даже търсят помощ.

Гранична полиция изяснява, че новите 8 електронни гишета на Терминал 2, които би трябвало да облекчат както пасажерите, по този начин и контролните органи в условия на Коронавирус, работят, само че в тестова среда.

Още преди 9 години на летището бяха открити първите в България четири електронни гишета за граничен надзор. Днес обаче те са демонтирани от Терминал 2, който обира главния пътникопоток, и са инсталирани след възобновяване на Терминал 1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР