„Онзи се видяхме си приказвахме, преди това пък ходихме да

...
„Онзи се видяхме си приказвахме, преди това пък ходихме да
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Трагедията със загиналия моторист във Варна е неописуема! Близките му са в шок

„ Онзи се видяхме си приказвахме, преди този момент пък ходихме да гласуваме дружно на европейските избори, игра си с детето ми… просто не мога да допускам, че се е случило. Волгата беше превъзходен човек и рационален водач. От години кара мотор, не съм чул да е имал произшествия… само че това момиче по този начин го е засякло, че не му е оставило късмет “, споделя другар на Волен от детинство.


Вчера БЛИЦ първи заяви за зверския конфликт минути откакто той се случи на бул. „ Сливница “ във Варна, на метри от светофарите на Техникумите . Наш кореспондент завари на място истински пъкъл – мъртвото тяло на Волен лежеше до мотора „ Хонда “, а в непосредствена непосредственост бе и аудито, в което се е забил мотоциклетистът. Колата беше безусловно смазана в средата, а провалите по купето свидетелстваха за фактически отблъскващ конфликт.





На мястото на нещастието близки на момичето, управлявало аудито се опитваха да я успокоят, а на метри от тях група другари на починалия Волен едвам сдържаха гнева си и подвикваха „ Убийца! “.

Още преди експертното умозаключение и произнасянето на способените органи беше ясно, че лидерката на аудито е направила нарушаване – движейки се по булеварда в посока центъра е подхванала неразрешена маневра, с цел да завие към бензиностанция „ ВМ Петролиум “.

„ На 20 метра й е свветофара, умерено можела да направи противоположен завой, само че тя решила да премине през двойна непрекъсната линия! Мотоциклетистът е ускорил доста бързо на светофара и просто е нямал никакво време за реакция. Трагедия просто! “, разясниха събралите се на мястото на злополуката хора.

Неволни очевидци на съдбовния конфликт станали и чиновници на охранителна компания „ Спартак “. „ Чу се ужасно мощно. Направо пъклен тон “, разяснява един от тях пред нашия кореспондент на място.
Двамата гардове останали на местопроизшествието за то да се резервира до идването на кометентните органи. Впоследствие спомагаха с информация, която предоставиха на проверяващата полицайка пристигнала на огледа.


От полицията във Варна излязоха и с публично известие по случая:

Тази нощ, към 22:40 часа, във Варна, на бул. "Сливница ", в посока центъра на града, се движи л.а. "Ауди ". Водачката на автомобила - Н.П. (21 г.) от Варна подхваща маневра за завой наляво, при съществуване на пътен знак "Г9 - Премини отдясно на знака ", след което поражда ПТП с мотоциклет "Хонда ". Вследствие на случая 29-гдишният мотоциклетист е умрял на място.

По случая е формирано досъдебо произвеждане.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР