Онлайн търговията е в подем в последните години. Особено в

...
Онлайн търговията е в подем в последните години. Особено в
Коментари Харесай

Никога не купувайте тези 3 неща от Amazon

Онлайн търговията е в напредък в последните години. Особено в Съединени американски щати, където търговски вериги даже банкрутират, защото хората избират да пазарят с кликване на мишката.

Лидер в интернет извършването на покупки е Amazon, което се отразява и на банковите сметки на изпълнителния ѝ шеф Джеф Безос - най-богатият човек в света. Според специалисти, интервюирани от CNBC, обаче има избрани неща, които не трябва да се купуват от уеб страницата. Например:

" Смарт " устройства на съперници

Amazon предлага най-хубавите цени, когато приказваме за личния хардуер на компанията, като Echo Dot, да вземем за пример. Но в това време това не важи, когато приказваме за устройство на Гугъл или Apple.

Amazon продава няколко устройства на Гугъл, само че те нормално са по-скъпи, споделя Луйс Рамирез от портала tomsguide.com.

По думите му, в случай че желаете Гугъл Home Mini или което и да е друго мъдро устройство на Гугъл, то по-добре потърсете различен търговец.

Грим и козметични артикули

Въпреки че Amazon продава козметични артикули, порталът не може да се похвали с огромно многообразие. Ако въпреки всичко решите да пробвате, то има късмет да се окажете с артикул с ниско качество, предизвестява Сара Скирбол, специалист от RetailMeNot.

„ Наблюдавам много артикули, които са втора употреба “, споделя тя. „ Ситуацията става леко комплицирана, когато купувате съответно артикули за хубост от Amazon”, прибавя Скирбол.

Екипировка за характерно занимание

Магазините, които продават артикули, предопределени за някаква нишова активност, като снимка, лов на риба и впрочем, постоянно оферират по-добри покупко-продажби на потребителите по отношение на Amazon. Причината за това е елементарна – профилираните магазини могат да си разрешат да оферират артикули, които не са всеобщи, до момента в който Amazon разчита на необятния пазар.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР