OnePlus представи първите два телефона от серията 9 – OnePlus

...
OnePlus представи първите два телефона от серията 9 – OnePlus
Коментари Харесай

OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro - новите смартфони с Hasselblad камери

OnePlus показа първите два телефона от серията 9 – OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro. Вторият ще е флагмана, който би трябвало да се изправи против устройства като Galaxy S21 Ultra и iPhone 12 Pro Max. Чистата деветка има за цел да предложи вид, който е по-достъпен като цена.
Голяма част от събитието бе отдадено на камерите на устройствата
Те са създадени в партньорство с Hasselblad. Една от най-хубавите им страни е възпроизвеждането на по-естествени цветове. Ултраширокият датчик, който се намира в двата смарт телефона, е един от най-големите, които са налични в смарт телефон. Той е Sony IMX766 и е с резолюция от 50 мегапиксела. Основният датчик на 9 Pro е Sony IMX789 с 48-мегапикселова резолюция. При 9 е Sony IMX689, който е със същата разграничителна дарба. Двата смарт телефона имат и монохромни датчици с резолюция 2 MP. 9 Pro може да се похвали и с съществуването на 8-мегапикселов телефото датчик. Селфи камерата и в двата случая е 16MP.

Другата оригиналност е Hasselblad Pro Mode режима, който обезпечава спомагателни благоприятни условия за надзор върху настройките за снимка.  И двата смарт телефона могат да снимат 8K видео с 30 фрагмента в секунда, а 9 Pro може да снима и 4K със 120 фрагмента в секунда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР