Омикрон не е причина за паникаСъединените щати нямат намерение да

...
Омикрон не е причина за паникаСъединените щати нямат намерение да
Коментари Харесай

Джо Байдън: Няма да има повече локдауни и затваряне на училища

Омикрон не е причина за суматоха

Съединените щати нямат желание да се връщат към практиката на локдауни и затваряне на учебни заведения поради разпространяването на разновидността Омикрон на новия ковид, съобщи на конференция в Белия дом президентът Джо Байдън, представен от осведомителните организации.

Байдън сподели, че Омикрон не е причина за суматоха, само че призна, че е трябвало по-рано да се ускори акцията по тестване за COVID-19.

Американският президент даде в сряда конференция в Белия дом във връзка една година от встъпването си в служба. Във връзка с пандемията той съобщи, че "САЩ са в по-добро състояние спрямо до момента, явно по-добро, в сравнение с преди година ".

"Нямаме желание да се връщаме към локдауните. Нямаме желание да се връщаме към затваряне на учебни заведения. Училищата би трябвало да бъдат отворени ", съобщи американският президент и подсети, че управляващите са заделили 130 милиарда $ за ограничения за битка с разпространяването на новия ковид в учебните заведения, които им разрешават да останат отворени.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР