OLX предложи на клиентите си още една възможност за куриерски

...
OLX предложи на клиентите си още една възможност за куриерски
Коментари Харесай

OLX ще доставя пратки и чрез Български пощи


OLX предложи на клиентите си още една опция за куриерски услуги
(снимка: CC0 Public Domain)

Платформата за разгласи OLX уголемява листата си от сътрудници за куриерски услуги. От 8 септември т.г. потребителите на OLX ще могат да употребяват услугите и на Български пощи, излиза наяве от публично известие.
още по тематиката
Мрежата за пощенски и куриерски услуги на БП включва над 3000 офиса в цялата страна. Услугата Е-пакет разрешава комфортно изпращане и получавана на колета от офис до офис, като физическо или юридическо лице.

OLX оповестява за 10% отстъпка от цените, когато клиент съобщи услугата от панела за доставки в платформата. Така да вземем за пример, за колета с тегло до 0,500 кг цената на Български пощи е 3,15 лева, само че клиентите на OLX ще могат да употребяват услугата за 2,84 лева

Български пощи оферират изпращане на колета до 20 кг, натрапен платеж до 3 000 лева за колета с оповестена стойност, SMS уведомяване за получателя и подателя, обзор на наличието на пратката, подаване на пратка за сметка на получателя, пренасочване на пратката и връщане за сметка на подателя.

По-рано тази година, в края на юли, OLX разгласи, че стартира партньорство с куриера Speedy, като в същото време приключи услугата за доставки с Еконт през платформата. От компанията подчертаха ниската цена за колета до 3 кг и съществуването на смарт надзор при ръководство на пратките.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР