Олимпийските ни шампионки от Токио 2020 - Симона Дянкова и

...
Олимпийските ни шампионки от Токио 2020 - Симона Дянкова и
Коментари Харесай

Сандански посрещна проекта Предизвикай себе си

Олимпийските ни шампионки от Токио 2020 - Симона Дянкова и Лаура Траатс станаха ментори в акцията за феновете на художествената гимнастика - " Предизвикай себе си ". Проектът има за цел да подтиква спортната просвета и да доближи до оптимален брой участници в продължение на 1 година.

През цялата олимпийска 2024-та „ златните девойки “ на българската художествена гимнастика, ще провеждат майсторски класове в общо осем града у нас и по света.

Заради своята международна известност олимпийските шампионки са получили предложения за образуване на класове в Берлин, Монпелие, Барселона и Солун.

Поредицата от мастъркласове този уикенд продължи със Симона Дянкова и Лаура Траатс в безоблачен и гостолюбив Сандански. Близо 100 деца от 4 клуба взеха присъединяване в класа от поредицата на " Предизвикай себе си " в България.

Любезен хазаин на българските грации бе Спортен клуб по художествена гимнастика " Вихрен Сандански ".

Изключително топло бяха посрещнати златните медалистки от Олимпийските игри в Токио. Бъдещите " звезди " на българската художествена гимнастика се пробваха да добият олимпийски опит за ден.

Програмата на Дянкова и Траатс включваше загрявка, работа с тяло, техника с обръч и топка. В края на майсторския клас бе образувана самобитна среща, която даде опция на младите гимнастички да поддържат връзка лице в лице със своите идоли и да получат подписи и фотоси за спомен. Всички деца бяха подготвили цветя и благи дарове за своите идоли. Всички се разделиха с пожелания за триумф и заричане за още срещи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР