Олимпийската шампионка на България от Токио - , потвърди окончателното

...
Олимпийската шампионка на България от Токио - , потвърди окончателното
Коментари Харесай

Окончателно: Златната Стойка Кръстева потвърди решението си!

Олимпийската шампионка на България от Токио - , удостовери окончателното си решение да постави завършек на боксовата си кариера!
На церемонията по връчването на премиите " Спортен Икар " за 2021 година златната ни медалистка съобщи, че е изпълнила главната си цел и в този момент ще започва треньорска кариера:
" За мен е извънредно наслаждение, щастлива съм, че този труд на мен и целия екип е оценен от всички фондации, публицисти, за мен това е изключителна горделивост. Целта ни е била олимпийското злато, това способства за духа на България, едното е доста по-различно от другото, тези награди приповдигат духа ни ", сподели първоначално Кръстева.
" Решението ми е извънредно, подала съм си декларация към Антидопинговата организация. Прекратявам професионалната си кариера и пускам треньорска ", разгласи тя и разяснява :
" Това не е дефинитивно решение – рекомендациите са за транспарантно финансиране, съдийство и да се следват насоките от МОК. И трите рекомендации са постижими, не виждам за какво би трябвало да поглеждаме отрицателно към възможното изваждане на един спорт с толкоз доста обичаи като бокса ".
* Наградата " Спортен Икар " получиха Стойка Кръстева и другата ни олимпийска шампионка - Ивет Горанова. За " Отбор на годината " бе определен ансамбълът ни по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова, които също завоюваха златото на Олимпиадата в Токио!
можете да си припомните по какъв начин България посрещна ЗЛАТНАТА Стойка Кръстева при завръщането ѝ от Игрите в Токио!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР