Съобщено е, че шефовете на BBC са започнали вътрешно разследване

...
Съобщено е, че шефовете на BBC са започнали вътрешно разследване
Коментари Харесай

BBC започва разследване на Джовани Перниче заради „травматизирани“ състезатели на Strictly

Съобщено е, че шефовете на BBC са почнали вътрешно следствие на звездата на Strictly Джовани Перниче, откакто трима някогашни състезатели са инструктирали юристи.

Корпорацията към този момент е оповестява се за " събиране на доказателства " вследствие на изобличителните обвинявания. Изтекла вътрешна записка, която обикаля, не включва името на Джовани измежду тазгодишния лист с професионални танцьори, което подхранва спекулациите за неговото овакантяване. Докладите сочат, че Джовани към този момент гледа нови благоприятни условия на дребния екран.

Според The ​​Sun новините за формалните тъжби - записани настрана, само че от същата топ правна компания, Carter Ruck идват на фона на слуховете, че Джовани е напуснал шоуто.

Въпреки че тримата жалбоподатели не са посочени, се допуска, че те са Аманда Абингтън и две други високопоставени звезди. Говорителка от £700 на час Картър Рък сподели: „ Има доста съществени недоволства, отправени към BBC, които в този момент са в развой на събиране на доказателства. Тъй като въпросът все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР