Олимпийската медалистка по борба Елица Янкова е поредното спортно име,

...
Олимпийската медалистка по борба Елица Янкова е поредното спортно име,
Коментари Харесай

Елица Янкова подкрепи кампанията Останете живи

Олимпийската медалистка по битка Елица Янкова е следващото спортно име, което се включва в поддръжка на акцията против войната по пътищата и книгата "Останете живи ".

"Човешкият живот е най-ценният подарък и не трябва да забравяме този факт, когато сядаме зад кормилото. На пътя бъдете деликатни и ценете както вашия живот, по този начин и на другите! Бъдете самодисциплинирани, виновни и не позволявайте никога на първичните си инстинкти и експанзията да бъдат определящи, тъй като съм сигурна, че има някой, който да ви чака вкъщи. "

"Направете вашия избор и останете живи - поради вас и поради всички, които обичате и които ви обичат ", моли олимпийската медалистка по битка от игрите в Рио Елица Янкова, изразявайки поддръжката си към задачата на едноименната книга.

Изданието на журналиста Георги Стоянов е отдадено на идеята да се спре войната по пътищата и към този момент е част от десетки учебни и общински библиотеки.

Преди Елица Янкова поддръжката си към "Останете живи " обявиха и други наши видни спортисти, измежду които международният първенец по бокс Детелин Далаклиев, втората тенис ракета на България Димитър Кузманов, именитият гимнастик Йордан Йовчев и вярата ни в олимпийското карате Ивет Горанова.

До този миг "Останете живи " бе показана пред хиляди възпитаници от цялата страна - проведени бяха събития във Варна, Пловдив, Стара Загора, Горна Оряховица, Враца, Плевен, Смолян, Велико Търново, Долна Митрополия, Тръстеник, Пордим, Царево, Приморско, СОК "Камчия ".

Кампанията продължава през цялата сегашна образователна година, а срещите и представянето на книгата заострят вниманието на младежите върху това, което е в техните благоприятни условия - да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата и като водачи, когато станат такива, и като пешеходци, каквито са в този момент.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР