Олимпийската легенда влиза във формата заради дъщеря си и споделя,

...
Олимпийската легенда влиза във формата заради дъщеря си и споделя,
Коментари Харесай

Дунев след Игри на волята: Няма как да подам ръка на Мартин!

Олимпийската легенда влиза във формата поради щерка си и споделя, че е изпитал мощни страсти, разнообразни от тези на най-големите надпревари в живота си.

Красимир Дунев приключи на четвърто място в “Игри на волята 5 ” и се размина на косъм от огромния край на предаването. Той беше посетител в подкаста “След Игрите ”, където описа всичко забавно към своето присъединяване в риалитито.

Пред водещата Ива Иванова Краси Дунев показа, че е влезнал в предаването поради своята щерка - Никол Дунев, която не съумя да се измъкне от Чистилището и да влезе в огромната игра. В студиото той разкри, че нападките за подаване на ръка и помиряване с Мартин са неистина и това в никакъв случай не е бил неговият проект. В епизода Дунев показа по какъв начин е изглеждала играта на Елвиса от вътрешната страна.

В “След Игрите ” Дунев описа, че не е гледал “Игри на волята ” и е влезнал неопитен за обществената игра във формата, само че е изпитал страсти, които не е усещал даже и на най-големите надпревари в живота си. Дунев показа още дали би взел участие в All Stars сезона на “Игри на волята ”.

По време на своето посещение той описа за оставането си в Съединени американски щати след Олимпиадата през 1996 година, както и по какъв начин се е справил с нападките идващи от България и от родната федерация, които им слагат етикета “предатели ”. Дунев разкри още по какъв начин се е трансформирал живота му след рисковото риалити.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР