Олимпик Марсилия победи като гост Монако с 3:2 в мач

...
Олимпик Марсилия победи като гост Монако с 3:2 в мач
Коментари Харесай

Олимпик Марсилия победи Монако с 3:2 и зае четвъртото място в Лига 1

Олимпик Марсилия победи като посетител Монако с 3:2 в мач от 15-ия кръг на Лига 1 и се изкачи до четвъртото място в класирането, измествайки Лориен. 

По-добрата игра на гостите беше възнаградена в 35-ата минута, когато Алексис Санчес означи хубав гол от фаул - 0:1. Монако съумя да възвърне равенството още до почивката. Леонардо Балерди повали в наказателното поле Крепин Диата, а Бен Йедер извърши дузпата в жанр " Паненка " и Пау Лопес нямаше какво да стори.

Пълният поврат стана факт в 72-ата минута, когато Александър Головин откри свободния Кевин Фоланд. Той резервира самообладание и прати топката във вратата на гостите за 2:1.

В 80-ата минута имаше противоречива обстановка, откакто футболист на Монако игра с ръка в личното си наказателно поле, обстановката обаче бе избрана като чиста от основния арбитър, който остави играта да продължи.

Гостите се възползваха от своя късмет в 83-ата минута, когато Димитри Пайе откри Жордан Верету в наказателното поле. Верету се оправи чудесно със обстановката и прати топката във вратата, с цел да донесе равенството в мача.

В 8-ата минута на добавеното време на дуела, Марсилия стигна до поврат. Димитри Пайе центрира и откри Саед Колашинац, който прати топката във вратата с глава. Така Марсилия се приближи на 1 точка от третия в класирането - Рен.

Монако е на 6-о място в подрежаднето с актив от 27 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР