Олимпик Марсилия диша във врата на ПСЖ. ОМ спечели с

...
Олимпик Марсилия диша във врата на ПСЖ. ОМ спечели с
Коментари Харесай

"Олимпик" Марсилия на точка от ПСЖ след пета поредна победа

" Олимпик " Марсилия диша във врата на ПСЖ. ОМ завоюва с 2:0 гостуването си на " Ним " в мач от 11-ия кръг на Лига 1 и събра 24 точки, като е единствено на една от водача от Париж. ПСЖ обаче е и с мач по-малко. " Ним " остава на 16-ата позиция с 11 пункта.

И двете попадения паднаха през второто полувреме, а точни за триумфа бяха Дарио Бенедето и Валер Жермен. Треньорът на марсилци Андре Вилаш-Боаш бе изпъден от аварийна пейка още през първото полувреме с пряк червен картон.

Това бе пети следващ триумф и седми мач без загуба за ОМ във френското състезание.

Грандът доминираше през по-голямата част от мача, а с пропуски още в самото начало се регистрираха Димитри Пайет и Куисанс. В 40-ата минута основният рефер изтича до аварийна пейка на гостите и сподели червен картон на португалеца Вилаш-Боаш за оборване на съдийско решение.

След серия пропуски Дарио Бенедето откри резултата в 57-ата минута. 20 минути по-късно домакините останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Андрес Кубас.

В 84-ата минута " Олимпик " постави точка на интригата в мача. Морган Сансон подаде към Валер Жермен, който от близко вкара за 2:0. В добавеното време Флориан Товен пропусна да направи успеха на ОМ още по-изразителна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР