Ол инклузив е една от най-полезните услуги, които можете да

...
Ол инклузив е една от най-полезните услуги, които можете да
Коментари Харесай

Ол инклузив по света и в България - има ли разлики

Ол инклузив е една от най-полезните услуги, които можете да закупите за лятната си отмора. Тя ви икономисва извънредно доста неудобства и непредвидени разноски, което не трябва да се подминава.

 

Макар че този вид настаняване е обичайно малко по-скъп, ол инклузивът в действителност в края на краищата е чудесна опция да спестите много пари от ваканцията си.

 

Доказано е, че когато са на отмора на море , хората харчат най-вече за храна, а това, че при ол инклузив всичко е включено в цената, несъмнено е доста добра опция да държите бюджета под надзор.

Ол инклузив хотелите по света

 

По предписание, ол инклузив хотелите съставляват ваканционни комплекси, които включва в цената си най-малко настаняване, три хранения на ден (закуска, обяд и вечеря), безалкохолни питиета, избран набор от алкохолни питиета и вероятно други услуги.

 

Приема се, че бакшишите, на които на запад се гледа с доста почит и които се съблюдават доста прецизно, биват включени към цената.

 

Обикновено, ол инклузив хотелите съставляват огромни комплекси, в които има на процедура всичко за правене, като са по-специално насочени към морския туризъм и притеглят хора, които пътуват за отмора.

 

Ол инклузив в България

 

Ол инклузив хотелите в България се приближават до това, което имаме по света, само че не постоянно приликите са на 100%. Така да вземем за пример, в нашата страна услугата нормално не включва алкохолните питиета.

 

Много малко хотели вършат изключение от това предписание, и нормално това са по-луксозните и висококатегорийни комплекси.

 

В нашата страна all inclusive се предлага даже и в по-малките хотелски комплекси, което в други страни е необичайност. В нашата страна не е изключено да откриете тази услуга даже и в по-малък хотел с по-малко звезди.

И до момента в който в други страни може да се каже, че ол инклузив е многокомпонентна услуга, в която влизат цялостен куп услуги, в България нормално това значи, че можете да разчитате на хранене и нощувка (разгледайте предложенията на TravelCard.bg ).

 

Това, с което в България превъзхождаме някои други наши съседи и по-далечни дестинации е, че нормално нашенските инклузивни комплекси ви дават достъп до храна през целия ден, до момента в който в други дестинации отвън рамките на родината ни това става по специфичен режим с хранене по три пъти дневно.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР