Октомври освен есента ще донесе и големи промени в любовен

...
Октомври освен есента ще донесе и големи промени в любовен
Коментари Харесай

Звездите сигурно са полудели: Страшни любовни промени носи х...

Октомври с изключение на есента ще донесе и огромни промени в любовен проект на някои представители на зодиака.Звездите ще ни карат да сме по-емоционални и елементарно раними.

Ще бъде значимо да сме търпеливи и да не бързаме, с цел да не вземем неправилно решение или да не създадем неверен любовен избор. Повече за това какво ви чака съгласно зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Импулсивните представители на зодията ще желаят да покажат оптимално характера си. Спонтанните дейности, ярките чувства и свободата са чудесни, само че през новия месец от вас ще се изисква да бъдете търпеливи и да носите отговорност, когато става въпрос за обич, написа struma.bg. Огнената експанзия, с която сте известни, може да ви изиграе неприятна смешка, в случай че имате връзка. Вместо това бъдете дейни, организирайте нещо хубаво за двама ви. Не обръщайте внимание на клюките, тъй като информацията ще бъде погрешна.

Телец

За Телците октомври ще бъде сантиментален месец, който ще е изпълнен с забавни събития. Ако връзката ви просто се развива и обстановката към момента е доста двусмислена, тогава октомври ще сложи всичко на мястото му. Някои представители на знака ще би трябвало да се приготвят за съществени промени в любовните връзки. За някой това ще е доближаване, годеж, брак, за други – разлъка. Самотните Телци би трябвало да бъдат по-внимателни с новите запознанства, тъй като може да попаднат на човек с неприятни планове.

Близнаци

За Близнаците любовният хороскоп за октомври 2022 дава обещание повишение на сантименталните страсти и потапяне в любовния вир. Бъдете деликатни въпреки всичко и не позволявайте на страстите да пречат на мозъка ви. Сериозно обвързаните да внимават със разногласията, споровете с обичания човек. Ще би трябвало да обуздаете ревността си, с цел да избегнете кавгите.

Рак

Ако Раците имат своя позиция и я пазят, както и се вслушват в желанията си, то октомври ще бъде доста сантиментален и прелестен интервал за тях. Самотните имат късмет да намерят същинската си обич и в бъдеще да свържат живота си с нея посредством брак. Но бъдете деликатни какво ви подсказва интуицията, тъй като тя несъмнено няма да ви подведе. Грижете се добре за себе си и даже на този стадий да няма човек, към който да изпитвате страсти, знайте, че любовта няма да ви подмине.

Лъв

Скъпи Лъвове, новият месец ви носи любовен шанс! Човек, който харесвате или преди сте изпитвали страсти към него, може да направи първата крачка към вас. Други, които са неотдавна във връзка, може да заживеят под един покрив с колегата си. За Лъвовете, които са в дългогодишна връзка, октомври ще донесе благоприятни условия за повече занимания, изчистване на остарели проблеми и задълбочаване на връзката с обичания човек.

Дева

Скъпи Деви, за вас новият месец ще бъде спокоен и постоянен в любовен проект. Ако имате сериозна връзка, ще се радвате на комфорта на дома, къси пътувания, несъмнено в компанията на колегата. Въпреки това бъдете деликатни с деянията на ревнивост, тъй като това може да се отрази отрицателно на взаимоотношенията ви. Не забравяйте, че положителната връзка постоянно оказва помощ. Октомври не е доста подобаващ за започване на нови любовни връзки, тъй че в случай че се появи нов човек в живота на необвързаните, не прибързвайте, осигурете си задоволително време за срещи и опознаване.

Везни

За Везните октомври може да се окаже интервал на повече любовни проблеми. Някои Везни може да си зададат въпроса дали се нуждаят от тъкмо тази връзка, какво чакат от този сътрудник, дали ще го получат? За някои есента може да донесе и любовна разлъка. Търсещите нова обич ще се забавляват, само че няма да бързат с новите връзки. Тези от вас, които нямат съществени проблеми с половинката ще се отдадат на приятни занимания. Интимността и положителната връзка са от значително значение, по тази причина не забравяйте да полагате старания и в тези направления.

Скорпион

Скорпионите ги чака напълно нов интервал в персоналния живот – плевел, буен и доста кондензиран. Очакват ви приятни изненади и сбъдване на стремежи свързани с любовта, като съвсем във всичко това значима роля ще играе вашата половинка. Не забравяйте и вие да проявявате благотворителност към обичания човек посредством внимание, похвали, дребни изненади. Необвързаните представители на този зодиакален знак, които търсят страсти е добре да бъдат деликатни към хората, които се пробват да бъдат част от живота им, изключително в случай че се двоумят сред двама души.

Стрелец

Ако през месец септември са се появили любовни проблеми и не сте съумели да ги разрешите, то новият месец може да ги задълбочи. Опитайте се да намерите верния звук на връзка. Онези, при които взаимоотношенията са хармонични, ще не престават да задълбочават хубавите страсти с обичания човек. Самотните Стрелци ще се забавляват, само че е малко евентуално да стартират нова връзка. Грижете се добре за себе си и не унивайте.

Козирог

За съществено обвързаните Козирози месецът ще бъде относително спокоен. Дори да има спорове, те няма да бъдат нещо съществено и бързо ще съумеете да изгладите недоразуменията. Търсещите нова обич е малко евентуално да стартират нова връзка или да имат вълнуваща любовна връзка с избран човек. Това може да ги направи малко по-нетърпеливи и апатични към останалите неща в живота им. Не си го причинявайте, скоро слънцето ще изгрее и за вас.

Водолей

При Водолеите обстановката в любовта ще се окаже много нестабилна, тъй като може да имат спорове с обичания човек. Възможно е да има недоразумения и напрежение. Не се обвинявайте взаимно, а работете дружно като двойка в тези взаимоотношения. Ще бъде значимо да се научите да бъдете добър слушател, да чувате това, което другият има да ви каже. Също по този начин не трябва и да премълчавате това, което не ви подхожда, само че ключът е положителната връзка. Що се отнася до необвързаните, те ще имат положителни благоприятни условия за флирт, ще се радват на внимание, само че не трябва да бързат.

Риби

Представителите на зодия Риби няма да бъдат лишени от внимание от противоположния пол, тъй че ще би трябвало да избират от няколко благоприятни условия. За тези от вас, които в близкото минало са били разочаровани в любовта, има възможност да срещнат нов и благонадежден сътрудник. Краткосрочните любовни страсти няма да ви донесат нищо позитивно, по тази причина си ги спестете. Рибите в сериозна връзка ще се радват на естетика и романтика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР