Октомври беше кръстен от някои шегобийци “UPTober, с което може

...
Октомври беше кръстен от някои шегобийци “UPTober, с което може
Коментари Харесай

ChatGPT предсказа успеха на три меме криптовалути през октомври

Октомври беше кръстен от някои шегобийци “UPTober ”, с което може да се ознаменува края на слабия септември в цялата крипто промишленост.

Всички се втурнаха да преглеждат вариантите пред себе си, тъй че не е инцидентно, че ChatGPT още веднъж изплува като метод да се проучват историческите данни и да се предскаже триумфа на меме криптовалутите.

В публикацията ще разгледаме три от най-перспективните меме монети за месеца – Shiba Inu, Tamadoge и Meme Kombat , като ще разгледаме вероятностите пред тях за идния месец.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu продължава да притегля внимание в крипто сферата след страхотния си напредък през предишните месеци. Особен интерес съставлява предстоящото развиване на Shibarium – евентуалният личен блокчейн на Shiba Inu, който дава обещание още по-голям капацитет за тази монета.

В момента пазарната капитализация на $SHIB е внушителните $4.2 милиарда (изостава единствено от Dogecoin по този индикатор измежду меме криптовалутите), което слага токена на значимо място измежду другите криптовалути . Въпреки тази положителна динамичност, монетата изпита лек спад от малко над 5% през последната седмица. Това понижаване обаче не би трябвало да ни изненадва, защото има лек спад в цялата промишленост през миналите дни. Към момента на писане на публикацията цената на $SHIB е $0.000007144, което оставя много място за евентуално бъдещо придвижване.

С тези данни на напред във времето, Shiba Inu се профилира като един от най-интересните токени на пазара, като дава обещание нови благоприятни условия и изненади за вложителите. Независимо от волатилността, доста вложители не престават да имат вяра в капацитета на Shiba Inu и чакат с интерес идващите стъпки на плана.

Потенциал по отношение на ChatGPT : 7.5/10

Tamadoge (TAMA)

Tamadoge продължава да прави усещане на крипто пазара, като изключително сполучливо се търгува през октомври. Токенът, който означи растеж от над 7% през последната седмица, нараства в известност измежду вложителите и геймърите.

Интересът към Tamadoge нараства, изключително откакто компанията пусна нова 3D NFT сбирка за играчите. Тази нова концепция прибавя още стойност към токена и му дава неповторима ниша в света на криптовалутите. Допълнителен тласък за почитателите на токена са няколкото аркадни игри и мобилното приложение, налично както за iOS, по този начин и за Android устройства.

Сегашната цена на Tamadoge е $0.009067, само че има много учредения, че токенът може да доближи и даже да надвиши $0.01 през идващите дни.

Потенциал по отношение на ChatGPT : 8/10

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat е нова хитова сензация в крипто света. С нова предварителна продажба на хоризонта, планът към този момент събра над $400,000 в ICO-то си, което е много впечатляващо достижение. Освен това 50% от токените са налични в предварителната продажба, което дава голяма опция за евентуални вложители.

Ако сте изтощени от ненадеждните и несериозни криптовалути, наречени шиткойни, то сигурно $MK е за вас – на цена от $1.67, този токен предлага забавни благоприятни условия.. Очакванията са, че още през тази година платформата ще започва и ще даде на играчите си неповторимо преживяване, които ще могат да залагат между тях и да печелят награди.

Meme Kombat към този момент има съвсем 7,000 последовалите в Twitter . Този възторг е понятен, защото планът постоянно провежда надпревари с награди, някои от тях достигащи до $600.  

Допълнителен тласък за вложителите е и фактът, че има стейкинг награди от 112% за ранните вложители. Този план дава обещание освен развлечение, само че и изкушаващи благоприятни условия за приходи.

Потенциал по отношение на ChatGPT : 8.5/10

Финални думи

Макар ChatGPT да е много известен пазарен инструмент от към този момент съвсем година, то съгласно специалистите,  да инвестирате в меме криптовалути през октомври е добра алтернатива.

Обикновенно те изгряват малко късно на хоризонта, защото са трети “на опашката ” след Биткойн, топ 10 алткойните като XRP, Ethereum и BNB, та в идващите дни можем да забележим големи достижения.

Ако търсите потвърдено име измежду меме монетите, то инвестицията в Shiba Inu може би е логически избор. Tamadoge е измежду новите оферти, само че към този момент потвърди своя капацитет, като имаше и една от най-големите предварителни продажби в историята на меме криптовалутите.

Meme Kombat може да е добър избор измежду вложителите, които считат, че не е належащо да изчакат листване на токена, с цел да видят голям напредък. А токени като Dogeswap & MEME потвърждават, че не е наложително меме криптовалутите да са шиткойни, с цел да създадат напредък.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР